Ostanimo u kontaktu

OPĆINA KULA NORINSKA

Javna rasprava o prijedlogu Urbanističkog plana uređenja poduzetničke zone Nova sela II

Objavljeno prije

Općina Kula Norinska objavljuje javnu raspravu (javni uvid i javno izlaganje) o Prijedlogu Urbanističkog plana uređenja poduzetničke zone Nova Sela II.

 javni poziv za prikupljanje prijedloga za izmjenu Prostornog plana te se pozivaju svi zainteresirani mještani Općine Kula Norinska, privatni i pravni subjekti da dostave Prijedlog za izradu izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Općine Kula Norinska.

Rok za dostavu prijedloga je 30 dana, a zahtjeve možete podnijeti svakog radnog dana na adresu:

Općina Kula Norinska, Rujnička 1, 20341 Kula Norinska

Izvor: Općina Kula Norinska

DUBROVAČKO-NERETVANSKA ŽUPANIJA

Niti danas nema novih slučajeva zaraze koronavirusom

Objavljeno prije

U Dubrovačko-neretvanskoj županiji niti danas nema novih slučajeva zaraze koronavirusom. Svi jučer uzeti uzorci su negativni.

U dubrovačkoj Općoj bolnici broj hospitaliziranih pacijenata pozitivnih na COVID i dalje se nije mijenjao, te su na Zaraznom odjelu smještene 2 osobe.

U samoizolaciji je i dalje ukupno 5 osoba, a u posljednja 24 sata nije utvrđeno kršenje mjere samoizolacije. Od početka pandemije utvrđeno je ukupno 36 slučaja kršenja samoizolacije.

Stožer CZ DNŽ i dalje apelira na građane da se drže svih propisanih mjera od strane Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Stožera civilne zaštite RH.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije