Ostanimo u kontaktu
GALA HOME 1200px

GRAD METKOVIĆ

Javna rasprava o Elaboratu prometnog rješenja na nerazvrstanim cestama

Objavljeno prije

Gradska uprava Metković

Jedinstveni upravni odjel Grada Metkovića, Odsjek za komunalne poslove, prostorno planiranje, komunalne djelatnosti i fondove EU objavljuje Poziv za javnu raspravu o Elaboratu prometnog rješenja na nerazvrstanim cestama Grada Metkovića.

Pozivaju se stanovnici Grada Metkovića da u razdoblju 16. srpnja 2018. godine do 03. kolovoza 2018. godine izvrše uvid u prijedlog projekta: Elaborat prometnog rješenja na nerazvrstanim cestama Grada Metkovića.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Naime, Zakonom o sigurnosti prometa na cestama propisano je da jedinice lokalne i područne (regionalne) samouprave ređuju promet na svom području tako da, između ostalog, određuju: ceste s prednošću prolaza, dvosmjerni, odnosno, jednosmjerni promet, ograničenje brzine kretanja vozila, zone smirenog prometa, površine namijenjene za parkiranje, određuju mjesta namijenjena parkiranju osoba s invaliditetom, mjesta namijenjena zaustavljanju vozila javnog prijevoza i dr.

Uvid u prijedlog prometnog rješenja može se izvršiti u prostorijama Grada Metkovića (Stjepana Radića 1, drugi kat) svaki radni dan u periodu 12.00 – 14.00.

Pitanja, primjedbe i prijedlozi mogu se dostaviti elektronskim putem na: promet@metkovic.hr.

Pozivamo građane da se aktivno uključe u javnu raspravu radi postizanja što učinkovitijeg rješenja u smislu podizanja sigurnosti svih sudionika u prometu te njegova nesmetanog odvijanja na području Grada Metkovića.

Sve primjedbe i prijedlozi biti će evidentirani i razmotreni te u skladu s mogućnostima i zakonskim okvirima i usvojeni u konačnom prijedlogu.

Piše: pročelnik Ivica Popović, mag. oec. / Grad Metković

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije