Ostanimo u kontaktu
Neretvanski Oglasnik 1200x200px

TRG KRALJA TOMISLAVA

Javna akcija osvještavanja javnosti o pravima i položaju žrtava i svjedoka kaznenih djela

Objavljeno prije

Nasilje

DEŠA – Dubrovnik održat će Javnu akciju osvještavanja javnosti o pravima i položaju žrtava i svjedoka kaznenih djela na Trgu kralja Tomislava u petak, 23. studenog od 11 do 13 sati. Tom prigodom razgovarat ćemo s građanima i dijeliti letke o našim uslugama. Cilj javne akcije je informirati građane o pravima žrtava i svjedoka te o izvorima podrške i pomoći.

Naime, udruga DEŠA žrtvama i svjedocima na području čitave Dubrovačko-neretvanske županije besplatno i anonimno pruža usluge kao što su emocionalna podrška, informacije o pravima, pružanje praktičnih i tehničkih informacija kao i pratnju žrtvi na sud i na ostale institucije kako bi joj olakšali čitav proces od prijave kaznenog djela do presude.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Pozivamo Vas da se pridružite javnoj akciji.

Javna akcija provodi se u okviru trogodišnjeg programa  Mreža podrške i suradnje za žrtve i svjedoke kaznenih djela i financirana je sredstvima Ministarstva pravosuđa i Grada Dubrovnika.

DEŠA – Dubrovnik

DUBROVAČKO-NERETVANSKA ŽUPANIJA

Župan Nikola Dobroslavić čestitao blagdan Hanuke

Objavljeno prije

Povodom blagdana Hanuke župan Nikola Dobroslavić uputio je čestitku predsjednici Židovske općine u Dubrovniku Sabrini Horović. Čestitku prenosimo u cijelosti:

Poštovana gospođo Horović,
uime Dubrovačko-neretvanske županije i svoje osobno ime Vama i svim vjernicima židovske vjeroispovijesti od srca čestitam Hanuku, židovski blagdan Svjetlosti i Posvećenja. Svjetlost širi vedrinu i nadu, a nada poražava malodušnost, mržnju i zlo.
Želim da unatoč vremenu pandemije koronavirusa podijelite radost zajedništva u miru i solidarnosti sa svojim bližnjima, ali i sa svima potrebitim ljubavi i suosjećanja.

Hag Hanuka Sameah!

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

S poštovanjem,

ŽUPAN
Nikola Dobroslavić

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije