Ostanimo u kontaktu
MALIŠIĆ Full Banner 1200px

ZAČARALA SLUŠATELJE

Jasna Held pripovjedala bajke o životinjama

Objavljeno prije

DSC_0158

Predstavu je, obraćajući se najmlađima, otvorila ravnateljica Ivana Baće koja je najavila Jasnu Held i bajke iz životinjskog svijeta.

Djeca su mogla čuti razne pričice o životinjama, kraljevima i kraljevinama.. ali iz svih tih priča jedna je jasna poruka: Bajke pripremaju za život. Dobro se uvijek nagrađuje, dok se zlo uvijek kažnjava. Ima li jasnije poruke za djecu?

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Među 10 najboljih na svijetu
Posljednjih godina Jasna je gostovala na brojnim festivalima pripovijedanja bajki, u Austriji, Njemačkoj, Švicarskoj i Velikoj Britaniji gdje su je uvrstili među deset najboljih pripovijedača na svijetu. Zahvaljujući njima spoznala je kako je jezik bajki univerzalan. Sretna je što je stalno pozivaju da pripovijeda u vrtićima i školama diljem Hrvatske, jer kako kaže, mnogima je to prva prigoda da slušaju bajku…

DSC_0161 DSC_0157

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Slatki blagdani Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije