NOVA OPTUŽNICA PROTIV JAMBE

Jambo se očitovao na optužnicu za TN Klek

"Vrhovni sud Republike Hrvatske riješio je da Razvitak i Republika Hrvatska nisu oštećeni, te da sam ja čist", rekao je Jambo.

Objavljeno 16. siječnja 2014. u kategorijama: Metković, News.

Jambo_2

U prvim danima 2014. godine, točnije 3. siječnja, Općinsko državno odvjetništvo u Metkoviću podiglo je optužnicu protiv Ante Lozića i Stipe Gabrića Jambe iz Metkovića zbog kaznenog djela protiv “sigurnosti platnog prometa i poslovanja-zlouporaba ovlasti u gospodarskom poslovanju”, koja ih tereti da su u drugoj polovici 2003. godine i u siječnju 2004., sklopili kupoprodajni ugovor za nekretnine Turističkog naselja Klek po cijeni znatno nižoj od tržišne, u kojoj kupoprodaji je Jambo d.o.o. u razlici prodajne cijene i stvarne vrijednosti nekretnine navodno stekao imovinsku korist veću od 42,5 milijuna kuna.

To je još jedna u nizu optužnica koja će završiti u košu za smeće“, kazao je Jambo na naš upit da se očituje, te dodao: “kada je u pitanju Turističko naselje Klek bile su tri prijave, a nakon što sam oslobođen svih optužbi, odvjetnica Lipa banke, Ivanišević iz Splita i stečajni upravitelj Razvitka, Mato Marić tražili su reviziju na Vrhovnom sudu. Vrhovni sud Republike Hrvatske riješio je da Razvitak i Republika Hrvatska nisu oštećeni, te da sam ja čist“, zaključio je Jambo.

Autoškola Narona, Upis – 640px
Autoškola Narona – 640px

Komentari