Ostanimo u kontaktu

SUDSKO ROČIŠTE U ZAGREBU

Jambo otkrio detalje rasprave između njega i Grmoje

Objavljeno prije

JAMBO - GRMOJA

Već smo prenosili detalje rasprave koja se u utorak, 5. rujna, održala na Trgovačkom sudu u Zagrebu, u nastavku procesa što ga je protiv Stipe Gabrića Jambe pokrenuo čelnik Mosta Božo Petrov, na kojem su svjedoci optužbe bili bivši zamjenici gradonačelnika Metkovića, tajnik Mosta Nikola Grmoja i v.d. gradonačelnika Katarina Ujdur.

Stipo Gabrić Jambo je danas kratko prokomentirao raspravu:

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

– Bili su smiješni oboje. Između ostalog, kada sam im postavio pitanje zašto nisu u Državnom proračunu riješili milijun kuna za vatrogasce, pa zaposlili deset vatrogasaca, Nikola Grmoja mi je odgovorio: ‘E to mi je baš drago da ste pitali. Mi nismo htjeli pomoći samo Metkoviću, pomogli smo Sinju, upravo da nam ne bi mogli prigovoriti da samo pomažemo Metković.’

Inače, moram naglasiti, kada je u pitanju zapošljavanje rodbine, da praktički Grmoja i Katarina, i skoro svi vijećnici Nezavisne liste Most, svatko od njih koga je imao zaposlio je. Pa tako je Nikola Grmoja zaposlio svoja tri rođaka, jednog u HEP, jednog u Hrvatske vode, jednog u Javnu vatrogasnu postrojbu i tako da ne nabrajam dalje. Ne postoji nijedan dužnosnik Mosta u Metkoviću, koji je bio vijećnik, da nije nekoga svoga negdje ‘utrpao’, a koliko su dobro radili, i kako su bili pošteni, to su im građani pokazali prije tri mjeseca na izborima. Nakon četiri godine spašavanja Metkovića od Jambe, i spašavanja Hrvatske od Milanovića i Karamarka, svi znamo kako su prošli, – završio je Gabrić.

RASTE POTRAŽNJA ZA BANANAMA

Kupio banane na pijaci pa u njima pronašao kokain

U sedam od 10 kutija banana koje je belgijski poljoprivrednik kupio na pijaci u glavnom gradu Bruxelles pronađen je kokain.

Objavljeno prije

Lokalni mediji navode da je poljoprivrednik Stefan Van Dorslaer početkom sedmice kupio 10 kutija banana kako bi ih prodao na svojoj farmi.

Van Dorslaer, koji je nakon dolaska na farmu otvorio kutije, u sedam je pronašao paketiće s kokainom.

“Bili su kao paketi koje vidimo u filmovima”, kazao je belgijski poljoprivrednik.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Prema njegovim riječima, prvenstveno je mislio da se radi o maslacu, ali je onda shvatio da je u pitanju kokain.

“Nismo znali šta ćemo s paketima. Mislili smo da nije pametno da to sami vozimo na policiju”, pojasnio je Van Dorslaer.

Umjesto da odnese drogu u obližnju policijsku stanicu, pozvao je policiju i prijavio slučaj.

Veliki broj policijskih ekipa je za kratko vrijeme stigao do Van Dorslaerove kuće.

Naoružani timovi ogradili su područje.

“Očigledno je da je policija bila zabrinuta da se u paketima nalaze uređaji za praćenje. Dugo su vagali sve u paketima i tražili tragove u kutijama. Otišli su oko podne. Ostavili su mi preostale tri kutije banana“, ispričao je Van Dorslaer.

Na paketima s bananama bili su pečati koji pokazuju da dolaze iz Kolumbije.

Ispitani su ljudi koji prodaju banane na tržnici u Bruxellesa, a istraga je u toku.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije