Ostanimo u kontaktu

SUDSKO ROČIŠTE U ZAGREBU

Jambo otkrio detalje rasprave između njega i Grmoje

Objavljeno prije

JAMBO - GRMOJA

Već smo prenosili detalje rasprave koja se u utorak, 5. rujna, održala na Trgovačkom sudu u Zagrebu, u nastavku procesa što ga je protiv Stipe Gabrića Jambe pokrenuo čelnik Mosta Božo Petrov, na kojem su svjedoci optužbe bili bivši zamjenici gradonačelnika Metkovića, tajnik Mosta Nikola Grmoja i v.d. gradonačelnika Katarina Ujdur.

Stipo Gabrić Jambo je danas kratko prokomentirao raspravu:

– Bili su smiješni oboje. Između ostalog, kada sam im postavio pitanje zašto nisu u Državnom proračunu riješili milijun kuna za vatrogasce, pa zaposlili deset vatrogasaca, Nikola Grmoja mi je odgovorio: ‘E to mi je baš drago da ste pitali. Mi nismo htjeli pomoći samo Metkoviću, pomogli smo Sinju, upravo da nam ne bi mogli prigovoriti da samo pomažemo Metković.’

Inače, moram naglasiti, kada je u pitanju zapošljavanje rodbine, da praktički Grmoja i Katarina, i skoro svi vijećnici Nezavisne liste Most, svatko od njih koga je imao zaposlio je. Pa tako je Nikola Grmoja zaposlio svoja tri rođaka, jednog u HEP, jednog u Hrvatske vode, jednog u Javnu vatrogasnu postrojbu i tako da ne nabrajam dalje. Ne postoji nijedan dužnosnik Mosta u Metkoviću, koji je bio vijećnik, da nije nekoga svoga negdje ‘utrpao’, a koliko su dobro radili, i kako su bili pošteni, to su im građani pokazali prije tri mjeseca na izborima. Nakon četiri godine spašavanja Metkovića od Jambe, i spašavanja Hrvatske od Milanovića i Karamarka, svi znamo kako su prošli, – završio je Gabrić.

PP METKOVIĆ

Dvojac osumnjičen za krađu 18.500,00 kuna iz kamiona

Objavljeno prije

Nakon što je prošle srijede, 25. studenog 37-godišnji muškarac Policijskoj postaji Metković prijavio krađu 18.500,00 kuna, provedeno je kriminalističko istraživanje kojim je utvrđena sumnja da su navedenu krađu počinila dvojica mladića u dobi od  23 i 28 godina.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da su osumnjičeni, u noći 24./25. studenog, iz nezaključanog kamiona koji se nalazio parkiran iza obiteljske kuće oštećenog, otuđili navedeni novčani iznos, koji se nalazio odložen u pretincu kamiona.

Nadalje, kriminalističkim istraživanjem je utvrđena sumnja da je 26-godišnjakinja počinila kazneno djelo „Prikrivanje“, te je od nje, uz potvrdu, oduzet dio otuđenog novca.

Zbog sumnje da su počinili navedena kaznena djela policija protiv osumnjičenih podnosi kaznene prijave nadležnom državnom odvjetništvu.

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama15 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije