Ostanimo u kontaktu

SUDSKO ROČIŠTE U ZAGREBU

Jambo otkrio detalje rasprave između njega i Grmoje

Objavljeno prije

JAMBO - GRMOJA

Već smo prenosili detalje rasprave koja se u utorak, 5. rujna, održala na Trgovačkom sudu u Zagrebu, u nastavku procesa što ga je protiv Stipe Gabrića Jambe pokrenuo čelnik Mosta Božo Petrov, na kojem su svjedoci optužbe bili bivši zamjenici gradonačelnika Metkovića, tajnik Mosta Nikola Grmoja i v.d. gradonačelnika Katarina Ujdur.

Stipo Gabrić Jambo je danas kratko prokomentirao raspravu:

– Bili su smiješni oboje. Između ostalog, kada sam im postavio pitanje zašto nisu u Državnom proračunu riješili milijun kuna za vatrogasce, pa zaposlili deset vatrogasaca, Nikola Grmoja mi je odgovorio: ‘E to mi je baš drago da ste pitali. Mi nismo htjeli pomoći samo Metkoviću, pomogli smo Sinju, upravo da nam ne bi mogli prigovoriti da samo pomažemo Metković.’

Inače, moram naglasiti, kada je u pitanju zapošljavanje rodbine, da praktički Grmoja i Katarina, i skoro svi vijećnici Nezavisne liste Most, svatko od njih koga je imao zaposlio je. Pa tako je Nikola Grmoja zaposlio svoja tri rođaka, jednog u HEP, jednog u Hrvatske vode, jednog u Javnu vatrogasnu postrojbu i tako da ne nabrajam dalje. Ne postoji nijedan dužnosnik Mosta u Metkoviću, koji je bio vijećnik, da nije nekoga svoga negdje ‘utrpao’, a koliko su dobro radili, i kako su bili pošteni, to su im građani pokazali prije tri mjeseca na izborima. Nakon četiri godine spašavanja Metkovića od Jambe, i spašavanja Hrvatske od Milanovića i Karamarka, svi znamo kako su prošli, – završio je Gabrić.

GORILA ŠTALA SA SJENOM

Brzom intervencijom vatrogasaca požar na Dubravici stavljen pod kontrolu

Objavljeno prije

Foto: JVP Metković

Danas oko 13 sati u prigradskom naselju Dubravica na gospodarskom objektu buknuo je požar, zapalila se štala sa sjenom.

Uzrok požara još uvijek nije poznat, ali brzom intervencijom djelatnika JVP Metković požar je stavljen pod kontrolu.

Kako doznajemo od zapovjednika JVP Metković Jure Pilja, sijeno još uvijek tinja ali požar je pod nadzorom. Nastala je velika materijalna šteta, izgorio je krov i sve što je bilo u štali, ali na svu sreću nitko nije ozlijeđen.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama1 300×250
Grey&Pardino Pub Kviz 300px

Najčitanije