Ostanimo u kontaktu

STIGLA NAJAVLJIVANA PROMJENA VREMENA

Jaka grmljavina praćena kišom pogodila Metković

Objavljeno prije

grmljavina

Foto: R.B.

Kako je proteklih dana Državni hidrometeorološki zavod (DHMZ) i upozoravao kiša praćena grmljavinom pogodila je i Metković.

Donosimo upozorenja i meteorološke prilike pristigle iz Državne službe za zaštitu i spašavanje PU Dubrovnik za narednih 12 sati.

Upozorenje

Mjestimice nevere. Na srednjem i dijelu sjevernog Jadrana očekuju se udari juga oko 35 čvorova, zatim noću na sjevernom Jadranu, a sutra tijekom dana postupno i na srednjem, udari bure i sjeverozapadnog vjetra 35-50 čvorova, na sjevernom Jadranu mjestimice i do 70 čvorova. Sutra prema otvorenom sjevernog Jadrana ponegdje more 5.

Stanje

Ciklonalno polje nad Jadranom polako se produbljuje, a sa zapada se primiče hladna fronta i očekuje se njeno premještanje preko Jadrana.

Vremenska prognoza za narednih 12 sati

Vjetar umjeren do jak jugozapadni i jugo, na sjevernom Jadranu jaka do olujna bura, a tijekom dana će i na srednjem Jadranu okrenuti na umjerenu do jaku buru, na otvorenom moru prolazno i sjeverozapadni vjetar. More umjereno valovito i valovito, na otvorenom sjevernog Jadrana moguće i jače valovito. Promjenljivo oblačno uz mjestimičnu kišu, pljuskove i grmljavinu.

FOTOGALERIJA

Nedjeljna idila na Ušću

Objavljeno prije

Mnoštvo ljudi, idilične prizore i ovoliku razina zena koja se rijetko viđa, jučer je na Ušću ovjekovječio Nikša Margeta u svome albumu “Sunday”. Fotografije dijelimo s vama, jer smo uvjereni da ovolika razina opuštenosti mora djelovati na vas i uljepšati vam ponedjeljak.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije