Ostanimo u kontaktu

JAMBO O OPTUŽNICAMA:

Ja sam ti miran i vjerujem u svoju nevinost, a sud neka radi svoj posao!

Objavljeno prije

jambo-1

Općinski sud u Metkoviću potvrdio je sredinom ovog mjeseca dvije optužnice DORH-a protiv bivšeg gradonačelnika Metkovića Stipe Gabrića Jambe. Optužnice se tiču dva odvojena slučaja, prodaje turističkog naselja u Kleku i ‘Afere Suša’

No, Stipu Gabrića Jambu ove optužnice ne uznemiravaju puno.

– Prijatelju ja sam ti miran, neka sud radi svoj posao, a ja ću svoj. Vjerujem u svoju nevinost i u pravnu državu, kazao je bivši gradnačelnik Metkovića.

– Što se tiče Kleka, Vrhovni sud Republike Hrvatske je mene oslobodio krivnje, a ne može se suditi dva puta za isto djelo. To što sud u Metkoviću ili ne zna čitati, ili krivo tumače posotojeće dokumente, nije moj posao, jasan je bio Jambo.

Vezano za aferu Suša, Stipe Gbrić ima svoje viđenje situacije.

– Tereti me se da sam oštetio državni proračun u korist proračuna Grada Metkovića. Pa, čiji je Metković i čija je država? Stoljećima su kase bile negdje drugo, ili u Beogradu, ili Zagrebu ili sada u Bruxellesu. Optužuju me da sam oštetio proračun za 4,5  milijuna kuna, ma da je barem bilo 45 ili 450 milijuna, kazao je Jambo te dodao ‘prijatelju, ja sam miran’.

Prenosi: portaloko.hr

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije