Ostanimo u kontaktu

NAPREDOVANJE U ZVANJU

Izvrsnost učitelja i nastavnika iz metkovskih škola

Objavljeno prije

Promocija 516 mentora i savjetnika održat će se u petak u Zagrebu, a među njima je i 12 učitelja, stručnih suradnika i profesora iz osnovnih i srednjih škola iz Metkovića

U Zagrebu će se 26. travnja (petak) održati svečana promocija 516 učitelja, nastavnika i stručnih suradnika u zvanja mentora ili savjetnika, a u skladu s Pravilnikom o napredvanju u osnovnim i srednjim školama te u organizaciji Agencije za odgoj i obrazovanje.

Među 516 zaslužnika, nalazi se i 12 odgojno-obrazovnih djelatnika iz osnovnih i srednjih škola iz Metkovića, od kojih su mnogi ta zvanja stekli ranije, a u petak će biti ponovno izabrani, odnosno njihova zvanja će biti potvrđena.

Spoznaja da je u drugoj ovogodišnjoj promociji i 12 djelatnika iz škola u Metkoviću, mora obradovati i djelatnike i njihove kolege, ali i učenike i roditelje.

Prema Pravilniku  o napredovanju u oba zvanja odgojno obrazovni djelatnici biraju se na pet godina, a u isto zvanje mogu biti ponovo izabrani. Osim titule oni će dobivati i veću plaću, ali će se povećati i njihove obveze jer će obavljati poslove stručno – pedagoškog nadzora, mentorstva pripravnicima, stručnog usavršavanja i druge.

Evo i imena metkovskih učitelja, nastavnika i stručnih suradnika koji će biti promovirani.

Iz Osnovne škole Stjepana Radića zvanje savjetnika dobit će Dajana Antunović, učiteljica njemačkog jezika i Snježana Nikolić stručni suradnik savjetnik.

Iz Osnovne škole don Mihovila Pavlinovića to su:

Marinka Jurković, učiteljica hrvatskog jezika u zvanje savjetnika, Božidar Lovrić učitelj povijesti u zvanje mentora, Nino Šešelj učitelj TZK u zvanje savjetnika i Ljupka Sršen Gutić učiteljica glazbene kulture u zvanje učitelja mentora.

Iz Gimnazije Metković biti će promovirani:

Antonela Dragobratović nastavnica kemije u zvanje profesor savjetnik, Ljiljana Jelčić, nastavnica matematike u zvanje profesor savjetnik, Ljubica Jerković nastavnica matematike u zvanje profesor savjetnik, Gordana Nikolić nastavnica engleskog jezika u zvanje profesor savjetnik, Lidija Puljan nastavnica hrvatskog jezika u zvanje profesor savjetnik te Ivanka Ujdur nastavnica hrvatskog jezika u zvanje profesor savjetnik.

Svim predloženima za napredovanje u zvanju (ili potvrdu dosadašnjeg zvanja) iskrene čestitke.

NERETVANSKI PUB KVIZ

U prvom kvizaškom druženju nakon ljetne stanke prvo mjesto pripalo je ekipi ‘Rocky – Rambo 2-1’

Objavljeno prije

U prvom kvizaškom druženju nakon ljetne stanke prvo mjesto je pripalo ekipi ROCKY-RAMBO 2-1, koja je u konkurenciji 19 kvizaških ekipa upisala 103,5 bodova. Za prvo mjesto su dobili poklon bonove za Amadeus II d.o.o. Ploče i turu pića od Motela Delta.

Drugo mjesto je zauzela ekipa ONA I ON I ON I JA sa 101 bodom te su uz turu pića od Motela Delta dobili i jumbo pizzu od opuzenskog Fast Fooda Ljiljana.

Trećeplasirana RUSKA TRIBINA sa 99,5 bodova je dobila poklon paket sladoleda CARMEL ICE. U kategoriji LAKILUZER za 13. mjesto je tura pića otišla ekipi DVOJAC NA PARIĆE.

Sljedeći Delta kviz 34/2019 igra se u petak 30. kolovoza s početkom u 21 sat.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama9 300×250

Najčitanije