Ostanimo u kontaktu
MALIŠIĆ Full Banner 1200px

RADOVI NA LOVAČKOM PUTU I ULICI V. NAZORA

Izvođač radova: unatoč povećanju broja radnika, radovi ne mogu biti gotovi do ugovorenog roka

Objavljeno prije

Milan Radovi na Lovačkom putu

Zbog problema s radovima na na izgradnji vodoopskrbne mreže i fekalnog kolektora u dijelu ulice Vladimira Nazora i dijelu Lovačkoga puta (Put groblja), gradonačelnik Dalibor Milan danas se sastao s predstavnicima podizvođača radova Ipsumom d.o.o, investitorom radova Metkovićem d.o.o., te predstavnicima izvođača radova, tvrtke Cestar iz Splita.

S izgradnjom projetka započelo se još u svibnju, ali nakon što je Ipsum d.o.o. upao u financijske probleme, došlo je do prekida radova. Gradonačelnik Milan istaknuo je da je riječ o situaciji koju je zatekao dolaskom na  svoju poziciju te je zatražio da izvođač radova poveća broj radnika kako bi se radovi ubrzali. Predstavnici Cestara su rekli da će, iako će to i učiniti, biti nemoguće radove završiti do ugovorenog roka, 20. listopada.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Matko Jerković, direktor Metkovića d.o.o., kazao je da do ugovor s izvođačem nije raskinut jer bi došlo do novog natječaja i novih rokova za završetak radova, a upitna bi bila i sredstva dobivena  iz EU fondova, pa bi problemi stanovnika Lovačkog puta i građana koji žele doći do groblja još duže potrajali.

Prvi dio radova, od crkve sv. Ilije do odvojka prema ulici sv. Đorđa, trebao bi biti dovršen u sljedećih petnaestak dana. Na tom dijelu se trenutno postavljaju granitne kocke koje se zalijevaju cementom i kvarcnim pijeskom pa bi kolnik trebao biti kvalitetniji nego prije. Nakon toga bi se trebalo početi s kompletnom izgradnjom od crkve do Puta kaštela. Stanovnici te ulice bi tijekom radova trebali imati pristup svojim domovima preko Trga kralja Tomislava, a pristup od crkve imali bi kad bi se nastavilo prema Verajinu guvnu.

Milan Lovački put

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Slatki blagdani Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije