Ostanimo u kontaktu

IZVJEŠTAJNO-IZBORNA SKUPŠTINA

Siniša Bebić ponovo izabran za predsjednika GO HSU-a Metković

Objavljeno prije

U subotu je održana IV. Izvještajno-izborna skupština GO HSU Metković na kojoj je Siniša Bebić ponovo izabran za predsjednika GO HSU-a Metković te će tu stranku predstavljati u idućem četverogodišnjem razdoblju.

Za potpredsjednike su izabrani; Nada Veraja i Mirko Matić.

U govoru Bebić se zahvalio delegatima i članovima na ukazanom povjerenju, te se osvrnuo na aktualnosti u svezi umirovljenika u Gradu; božićnice, uskrsnice, proširenju kapaciteta Doma za starije osobe, mogućem uvođenju naplate parkiranja i njegovu utjecaju na umirovljenike. Također je izrazio dobru suradnju s koalicijskim partnerima na lokalnom nivou, s kojima je na zadnjim izborima ušao u aktualni saziv Gradskog vijeća Grada Metkovića.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

DONACIJA 1,5 TONA MANDARINA

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska usrećila kolege iz Petrinje i Gline

Objavljeno prije

Policijski službenici Policijske uprave dubrovačko-neretvanske ni gotovo 10 mjeseci nakon razornog potresa koji je prošle godine pogodio našu županiju, nisu zaboravili svoje kolege.

S načelnikom policijske uprave dubrovačko-neretvanske Ivanom Pavličevićem, zamjenikom načelnika policijske uprave Mirom Bajom, kao i policijskim službenicima s područja doline Neretve, dopremili su mandarine za sve zaposlenike Policijskih postaja Petrinja i Glina.

Navedeni poklon je znak zajedništva i prijateljstva prema svim policijskim službenicima i zaposlenicima spomenutih policijskih postaje, koje su najviše stradale u potresu. Mandarine je jučer, 21. listopada, osobno u Policijsku postaju Petrinja predao zamjenik načelnika Policijske uprave dubrovačko-neretvanske Miro Bajo.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije