Ostanimo u kontaktu

ORNITOLOŠKO DRUŠTVO 'BRKATA SJENICA'

Izvanučionična nastava iz prirode i povijesti na Ušću Neretve

Objavljeno prije

Učenici petih razreda osnovne škole „Vladimira Nazora“ Ploče imali su izvanučioničnu nastavu iz prirode i povijesti, pod vodstvom Žane Govorko, nastavnice prirode i Adriane Kostanić Burić, nastavnice povijesti te u pratnji nastavnica Ane Zmijarević, Ivane Pudar Pećar i Marije Ćupić Sente.

Prvo su išli na ušće Neretve koje je stanište brojnih ptica. Tamo su na licu mjesta vidjeli autohtone ptice te slušali i aktivno sudjelovali u predavanju predsjednika Ornitološkog društva Brkata sjenica Bariše Ilića.

Učenici su uočili da imamo pravo bogatstvo ptičjeg svijeta, mnogo potencijala, a ponekad nam se čini da toga nismo ni svjesni pa zbog toga svi trebamo obratiti pažnju na okoliš, da oko sebe ne bacamo smeće u prirodu, ne uništavamo staništa te pomognemo prirodi i pticama.

PUČKO OTVORENO UČILIŠTE PLOČE

Poziv na edukativno predavanje ‘Suradnjom do uspjeha – Udruga Radost – moj drugi dom’

Objavljeno prije

Pozivamo sve zainteresirane da se prijave za sudjelovanje na edukativnom predavanju doktorandice Andree Gašpar Čičak, mag.rehab.educ koje će se održati dana 02. studenog 2020. s početkom u 10:00 sati u Pučkom otvorenom učilištu Ploče.

Naziv predavanja je “Suradnjom do uspjeha- Udruga Radost- moj drugi dom” i obuhvaća problematiku s kojom se susreću osobe s teškoćama u razvoju i tjelesnim invaliditetom, važnost uloge Udruge i stručnjaka, potrebe i mogućnosti suradnje za postizanje napretka sveopćih uvjeta njihovih života.

Predavanje predstavlja jednu od niza aktivnosti projekta “20 godina radosti za Radosne” kojim Udruga Radost obilježava 20 godina djelovanja. Projekt financira Ministarstvo rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike.

Broj sudionika je ograničen i molimo Vas da poštivate mjere i preporuke Stožera civilne zaštite.

Poziv na edukativno predavanje 02.11.2020.

Nastavi čitati
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije