Ostanimo u kontaktu

OPĆINA KULA NORINSKA

Izrada stručne podloge za integralnu zaštitu ruralnih krajolika i održivi razvoj turizma u klasteru Neretva

Objavljeno prije

U utorak, 7. svibnja Općinu Kula Norinska posjetili su predstavnici Zavoda za prostorno uređenje DNŽ, DUNEA-e i tvrtke APE doo na temu Izrade stručne studije za integralnu zaštitu ruralnih krajolika Neretve u sklopu EU projekta CO-EVOLVE.

Cilj ovog projekta je identificiranje, razvijanje i valoriziranje napuštenih sela i zaseoka na području općine Kula Norinska i cijele Neretve.
Tom prigodom su načelnik Općine Kula Norinska Nikola Krstičević i spomenuti predstavnici obišli područje “Kuća” u Desnama, a naglasak je stavljen i na područje Borovaca i Novih Sela.

DUBROVAČKO-NERETVANSKA ŽUPANIJA

Još jedan dan bez novozaraženih koronavirusom

Objavljeno prije

U Dubrovačko-neretvanskoj županiji niti danas nema novih slučajeva zaraze koronavirusom.

Od jučer uzeta 24 uzorka, 10 je negativno, a za ostale se čekaju rezultati. Preostalih 9 poslanih na analizu prekjučer, a za koje jučer do slanja priopćenja nisu stigli rezultati, također su negativni.

I danas je ozdravljena 1 osoba, iz Dubrovnika.

Od početka pandemije na analizu u Zagreb su poslana 3174 uzorka.

U dubrovačkoj Općoj bolnici je hospitalizirana jedna osoba pozitivna na koronavirus.

U samoizolaciji na području naše županije nema niti jedna osoba. Od početka pandemije utvrđeno je ukupno 36 slučaja kršenja samoizolacije.

Stožer CZ DNŽ i dalje apelira na građane da se drže svih propisanih mjera od strane Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Stožera civilne zaštite RH.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije