Ostanimo u kontaktu

PROMETNA NESREĆA U MATIJEVIĆIMA

Izgubivši nadzor nad vozilom sletio s ceste

Objavljeno prije

stop policija - traka, prometna nesreća

Ilustracija: Zoran Kusalo / CROPIX

Danas oko 18 sati u Matijevićima dogodila se prometna nesreća sa materijalnom štetom, ali na svu sreću bez ljudskih žrtava. Jedna osoba zadobila je lakše tjelesne ozljede te je sama napustila vozilo.

U 18.05 sati kretajući se kroz mjesto Matijevići vozač osobnog automobila marke Renault, dubrovačkih oznaka, izgubio je nadzor nad vozilom te je sletio s kolnika. Tom prilikom vozač je zadobio lakše tjelesne ozljede.

Na mjesto nesreće odmah su izašli Hitna, Policija i pripadnici Javne vatrogasne postrojbe, s četiri vatrogasca koji su skidajući kleme s akumulatora spriječili vozilo od samozapaljenja. Policija je napravila uviđaj, te je oko 18:40 h promet normaliziran.

VEĆI BROJ OSOBA ZATEČEN S DROGOM

Na poljoprivrednom imanju u Metkoviću pronađene tri stabljike marihuane

Objavljeno prije

Izdvajamo slučaj zapljene tri stabljike indijske konoplje, visine od 130 do 167 cm, koja je tijekom jučerašnjeg dana pronađena na poljoprivrednoj parceli u Metkoviću. Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je pronađenu indijsku konoplju uzgajao 35-godišnjak kod kojeg je pronađena i manja količina marihuane i sjemenke indijske konoplje.

Zbog sumnje da je počinio kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i promet drogama policija protiv 35-godišnjaka podnosi kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu.

Veći broj osoba zatečen s drogom

U proteklih tjedan dana na području Policijske uprave dubrovačko-neretvanske 53 osobe  zatečene su u posjedu manjih količina marihuane, hašiša, ecstasya, speeda,  halucinogenih gljiva, opijuma, kokaina, indijske konoplje, LSD-a, MDM-a, crystal metha, kratoma i tableta koje se nalaze na popisu droga.

Radi se o 15 hrvatskih i 38 stranih državljana kod kojih je droga najvećim dijelom pronađena prilikom ulazne, odnosno izlazne granične kontrole na graničnim prijelazima i na području  Dubrovnika, Metkovića, Pelješca i Cavtata.

Pronađena droga je uz potvrdu oduzeta, a svi hrvatski i strani državljani su prekršajno ili kazneno sankcionirani.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama7 300×250

Najčitanije