Ostanimo u kontaktu

PROMETNA NESREĆA U MATIJEVIĆIMA

Izgubivši nadzor nad vozilom sletio s ceste

Objavljeno prije

stop policija - traka, prometna nesreća

Ilustracija: Zoran Kusalo / CROPIX

Danas oko 18 sati u Matijevićima dogodila se prometna nesreća sa materijalnom štetom, ali na svu sreću bez ljudskih žrtava. Jedna osoba zadobila je lakše tjelesne ozljede te je sama napustila vozilo.

U 18.05 sati kretajući se kroz mjesto Matijevići vozač osobnog automobila marke Renault, dubrovačkih oznaka, izgubio je nadzor nad vozilom te je sletio s kolnika. Tom prilikom vozač je zadobio lakše tjelesne ozljede.

Na mjesto nesreće odmah su izašli Hitna, Policija i pripadnici Javne vatrogasne postrojbe, s četiri vatrogasca koji su skidajući kleme s akumulatora spriječili vozilo od samozapaljenja. Policija je napravila uviđaj, te je oko 18:40 h promet normaliziran.

OPĆINA SLIVNO

U požaru u Blacama u potpunosti izgorjele dvije brodice

Objavljeno prije

Foto: JVP Metković

Danas oko 15 sati izbio je požar na dvije brodice u Blacama, u općini Slivno, koji je brzom reakcijom JVP Metković ugašen te se nije proširio dalje.

Odmah po dojavi na mjesto događaja su izašli djelatnici Javne vatrogasne postrojbe Metković i požar je ugašen. Sumnja se da je najvjerojatnije izbio na jednoj od brodici dok je drugu zahvatio zbog blizine veza.

Uzrok požara još uvijek nije poznat, u tijeku je očevid, više detalja donosimo po službenom izvješću.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama1 300×250
Grey&Pardino Pub Kviz 300px

Najčitanije