Ostanimo u kontaktu

OTVORENA VRATA SVIM STANOVNICIMA DOLINE NERETVE

Iz Doma zdravlja Metković pozivaju na odgovornost ‘Cijepite se, mislite na druge!!’

Objavljeno prije

Prenosimo priopćenje Doma zdravlja Metković u kojem pozivaju sve stanovnike Doline Neretve na cijepljenje.

Svjedoci smo pada broja novozaraženih na nivou države ali nažalost u svim medijima smo sve više prisutni sa vijeću o povećanju novozaraženih na području Doline Neretve. Budimo odgovorni i zaustavimo taj porast. Cijepite se, mislite na druge!!

Budući da smo cijepljenje provodili po principu najave liječnicima obiteljske medicine odlučili smo otvoriti vrata za sve stanovnike doline Neretve te na taj način povećati dostupnost i mogućnost za cijepljenje.

JAKO VAŽNO je istaknuti da na ovaj način se mogu cijepiti osobe samo i isključivo sa važećim Hrvatskim zdravstvenim osiguranjem. Cijepljenje će se obavljati Pfizer Biontech cijepivom u petak 25.06.2021. školskoj sportskoj dvorani u Metkoviću od 16.00-19.00.

Naglašavamo da je ovaj poziv namijenjen za sve one koji nisu uopće primili 1.dozu cijepiva.

Za sve one koji trebaju dobiti svoju drugu dozu Pfizer cijepiva a prvu su dobili također na punktu a iz nekog razloga nisu imali još docijepu, molimo da se jave svojim obiteljskim liječnicima kako bi se docjepa obavila u subotu u jutarnjim satima također na punktu u Sportskoj dvorani.

KULTURNA MANIFESTACIJA

Održana 11. Rimska noć u Naroni

Objavljeno prije

U organizaciji Turističke zajednice grada Metkovića i Arheološkoga muzeja Narona te uz potporu Grada Metkovića, u petak je u Vidu održana 11. Rimska noć u Naroni.

Epidemiološke mjere su se pobrinule da se ovogodišnja manifestacija održi sa znatno manjim brojem posjetitelja, ali organizatori su se potrudili osmisliti zaista zanimljiv program na temu medicine u staroj Naroni. Na tu temu je održana i radionica za djecu, a ovogodišnji gosti su im bili predstavnici Turističke organizacije Kotor koji su prezentirali arheološko nalazište u Risnu.

Središnji dio programa, na terasi Arheološkoga muzeja prigodnim govorom otvorili su ravnateljica Turističke zajednice grada Metkovića Magdalena Medar Ujdur i ravnatelj Arheološkoga muzeja Narona Toni Glučina. Zabavni program su otvorili Ivan i Sunčica sa neizostavnim Vodorige fire show-om, te kazališna Udruga Virko iz Šibenika koja je baš za ‘Rimsku noć u Naroni’ napravila kazališnu predstavu ‘Vijesti iz Rima’.

Glavni dio programa na terasi Arheološkoga muzeja smo prenosili uživo, pogledajte video prilog.

 

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl9 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije