Ostanimo u kontaktu
Neretvanski Oglasnik 1200x200px

OPUZEN

Ivo Mihaljević zahvalio biračima na potpori i čestitao Matagi na pobjedi

Objavljeno prije

Ivo Mihaljević, sad već bivši gradonačelnik Grada Opuzena nakon drugog kruga izbora nije uspio izboriti još jedan mandat na čelu tog grada te se zahvalio biračima na potpori i čestitao na pobjedi novom gradonačelniku Ivanu Matagi.

– Hvala svim građanima koji su mi dali svoj glas…. Isto tako, iskrene čestitke i puno uspjeha u radu želim novom gradonačelniku, Ivanu Matagi – rekao je Mihaljević,

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

INTERREG PROJEKTI

Dubrovačko-neretvanska županija kroz projekt MIMOSA sudjelovala na online konferenciji projekta EUSAIR

Objavljeno prije

Većina INTERREG projekata koji su se bavili prijevozom i financirani u razdoblju 2014.-2020. privode kraju svoje aktivnosti. Postignuti rezultati pružit će korisne inpute za novi program INTERREG 2021.-2027. Pozivanje na EUSAIR strategiju, tri Interreg projekta, MIMOSA, ICARUS i SMACKER su organizirali zajednički događaj kako bi podijelili svoja iskustva te prezentirali svoje rezultate relevantne za EUSAIR područje.

Fokus je stavljen na suradnju s regionalnim institucijama, koje su bile pozvane da se pridruže događaju kako bi predstavili svoja iskustva i najbolje prakse. Kroz ovaj događaj projekti žele dati svoj doprinos razvoju održivog transportnog prijevoza putnika i dati ulazne podatke o promjenama ponašanja za održivost mobilnosti te promovirati intermodalnost.

U ime Županije prisutne je pozdravio pročelnik Ivo Klaić, koji je istaknuo važnost realizacije projekta za podizanje razina usluge pomorskog prometa i mobilnosti putnika.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Projekt MIMOSA se realizira u okviru programa INTERREG V-A Italija-Hrvatska 2014.-2020., a njegov je osnovni cilj poboljšanje kvalitete, sigurnosti i ekološke održivosti prijevoznih usluga u obalnom prometu promicanjem multimodalnosti i povezivanjem više oblika prometa u području provedbe programa, ali i podizanje svijesti građana i turista o suvremenim i ekološki prihvatljivim rješenjima.

Dubrovačko-neretvanska županija za realizaciju projektnih aktivnosti raspolaže s 369.735,00 €, a projektne aktivnosti će se realizirati do kraja 2022. godine.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije