Ostanimo u kontaktu
JURA SHOP – AKCIJA Vikend

ČELNIK GI PUŠTEN NA SLOBODU

Ivo Matičević: ‘Svoju nevinost dokazat ću na sudu’

Objavljeno prije

Nakon jučerašnjeg privođenja tijekom prosvjeda u Opuzenu, Ivo Matičević je 24 sata proveo u policijskoj postaji u Metkoviću. Potom je prebačen u Dubrovnik kaznenom sucu koji ga je danas u 15 sati pustio na slobodu.

Matičević navodi kako su se policajci u Metkoviću prema njemu odnosili korektno te im se ovim putem zahvaljuje.

Što se tiče optužnice koju je Nikica Bjeliš podigao protiv njega, Matičević ističe da je to samo još jedan njegov pokušaj da iznutra uništi Građansku inicijativu jer je već puno puta to pokušao uraditi, a vrhunac svih tih pokušaja je ova prijava za prijetnju smrću. Matičević kaže kako on nikome nije prijetio nego da je Bjelišu skrenuo pažnju na ono što je radio i da ga je nazvao dnom dna te da je to rečeno pred više ljudi i da se stoga ne boji optužnice.

Matičević stoga odbacuje sve optužbe i poručuje da će svoju nevinost dokazati na sudu.

VOZAČI PRIPAZITE NA PAPUČICU

Policija najavljuje pojačan nadzor brzine kretanja u prometu, u srijedu tijekom 24 sata

Objavljeno prije

Kako je već najavljeno, u srijedu 21. travnja od 00,00 do 24 sata provoditi će se 24-satni nadzor brzine kretanja vozila. Akcija će se provoditi u isto vrijeme u svim zemljama Europske unije, pa tako i na području svih policijskih uprava u Republici Hrvatskoj, temeljem plana ROADPOL-a, mreže prometnih policija.

Ovom akcijom želi se podići razina svijesti kod vozača u odnosu na brzinu, ali i poštovanje ostalih prometnih propisa kako sudionici u prometu ne bi ugrozili svoju sigurnost i sigurnost ostalih sudionika u prometu.

Policija će u akciju uključiti maksimalan broj policijskih službenika te svu raspoloživu tehniku kako bi se nadzor odvijao kontinuirano 24 sata na što većem broju lokacija.

Želimo zahvaliti svim građanima koji su nam dostavili svoje prijedloge lokacija za nadzor brzine, koje ćemo uvažiti na svim onim mjestima gdje za to postoje sigurnosni i zakonski uvjeti.

Još jednom naglašavamo da je nepropisna i neprilagođena brzina jedan od glavnih uzroka stradavanja u prometnim nesrećama, a poglavito onim s najtežim posljedicama.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl6 Bakin kruh 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije