Ostanimo u kontaktu

STARI ZVONIK - 'NEVOLJA'

Ivica Brnas Fudo autor još jedne ljubavne pop rock balade

Objavljeno prije

Naš istaknuti tekstopisac Ivica Brnas Fudo potpisuje još jednu ljubavnu pop rock baladu. Za širokobriješku grupu Stari zvonik napisao je pjesmu ‘Nevolja‘, za koju je jučer premijerno prikazan i video spot.

stari-zvonik

Aranžman za pjesmu koja govori o vezama i ljubavi radio je njegov brat Dragan Brnas Fudo, a na obradi vizualnog materijala radili su širokobriješki Foto PixelStudio i Light Studio, dok glazbu potpisuje Mostarac Ivo Jurić.

DUBROVAČKO-NERETVANSKA ŽUPANIJA

U pos­ljednja 24 sata zabilježena su tri nova slučaja zaraze koronavirusom

Objavljeno prije

U Dubrovačko-neretva­nskoj županiji su u pos­ljednja 24 sata zabilježena tri nova slučaja zaraze COVID-19 infekcijom. Radi se o jednoj ženskoj osobi srednjih godina iz Ploča i jednoj muškoj mlađoj osobi iz Dubrovnika za koje je epidemiološka obrada u tijeku te o mlađoj ženskoj osobi iz Dubrovnika, koja je kontakt već ranije zaražene osobe.

S današnjim danom izliječene su dvije osobe, jedna iz Ploča i jedna iz Vele Luke.

Od početka pandemije analizirano je ukupno 7009 uzoraka.

U OB Dubrovnik je hospitalizirana jedna osoba pozitivna na COVID­-19.

U samoizolaciji su ukupno 252 osobe, a posljednja 24 sata nije zabilježeno niti jedno kršenje mjere. Od početka pandemije zabilježeno je ukupno 49 kršenja mjere samoizolacije.

Stožer CZ DNŽ i dalje apelira na građane da se drže svih propisanih mjera od strane Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Stožera civilne zaštite RH.

Nastavi čitati
NEXTBIKE 300x250px
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije