Ostanimo u kontaktu

LIJEPA GESTA MLADE METKOVKE

Ivana Vida: Jedva sam ostala živa, bol je bila nepodnošljiva

Objavljeno prije

foto: privatni album /24sata.hr

foto: privatni album /24sata.hr

Suprugu našeg nogometnog reprezentativca Domagoja Vide (28), Ivanu (24), iznenada je prije nekoliko dana zabolio trbuh. Do tada nije imala zdravstvenih tegoba. Zbog nesnosnih bolova suprug ju je odmah odveo u bolnicu.

Poslali su je u bolnicu Sveti Duh na pretrage. Liječnici su otkrili da joj je bakterija Escherichia coli ušla u krv, zbog čega je dobila sepsu.

U bolničkom je krevetu provela deset dramatičnih dana, a još pet dana nakon toga išla je svakodnevno u bolnicu. I dalje uzima antibiotike.

foto: Nel Pavletic/PIXSELL

foto: Nel Pavletic/PIXSELL

– Jedva sam ostala živa. To mi je bilo najgore iskustvo u životu. Nikad prije nisam bila u bolnici osim zbog porođaja – potvrdila nam je Kraljica Hrvatske 2014. godine.

Zahvalna je osoblju bolnice na susretljivosti. Svaki dan su joj u posjet dolazili suprug, roditelji i prijatelji kako bi joj skratili vrijeme liječenja.

– Kako sam danima ležala u bolnici, promatrala sam odjel. Gledala sam te starije ljude kako im vrijeme sporo odmiče bez televizora. Zato sam ih odlučila donirati – rekla je Ivana.

Foto: privatni album/ 24sata.hr

Foto: privatni album/ 24sata.hr

Trenutačno je kod kuće u Zagrebu. Ivana i Domagoj imaju 2-godišnjeg sina Davida. Par se oženio u lipnju ove godine u Umagu nakon četiri godine veze. Zavjete su izmijenili u crkvi Uznesenja Blažene Djevice Marije na glavnom trgu u centru grada. Ivana je do crkve ukrašene bijelim ružama, hortenzijama i orhidejama došla u pratnji četiriju djeveruša u bijeloj limuzini. Nešto prije nje u crkvu se ušetao mladoženja držeći za ruku sinčića.

Foto: Nel Pavletic/PIXSELL

Foto: Nel Pavletic/PIXSELL

Ivana i Domagoj žive na relaciji Zagreb – Kijev, u kojemu on igra za klub Dinamo Kijev. Bivša Kraljica Hrvatske se manekenske karijere odrekla zbog obitelji, koja joj je na prvome mjestu.

– Titule sam se odrekla nakon rođenja sina. Dečko mi je nogometaš, izabrala sam taj smjer, njega pratim i nije mi žao – izjavila je svojedobno Ivana. Život na dvije adrese, rekao je par, za njih ima i brojne prednosti. Najveće su, smatraju, one vezane uz Davidovu budućnost i obrazovanje.

Foto: Nel Pavletic/PIXSELL

Foto: Nel Pavletic/PIXSELL

Ivanina želja bila je da bolnici donira televizore koje nisu imali u sobama. Ona i Domagoj donirali su 11 televizora. Osoblje je isprva mislilo da je riječ o skrivenoj kameri, no kad su shvatili da nije šala, oduševili su se njihovom gestom.

prenjeto s 24sata.hr

POGLEDAJTE VIDEO PRILOG

Novosti kod izdavanja propusnica za radnike – ePropusnice

Objavljeno prije

U video prilogu je detaljno pojašnjeno kako poslodavac izdaje propusnicu za radnike. Stare propusnice vrijede do 5. travnja nakon čega ih je potrebno zamjeniti novom e-propusnicom.

Pogledajte video…

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama1 300×250
Grey&Pardino Pub Kviz 300px

Najčitanije