Ostanimo u kontaktu
MALIŠIĆ Full Banner 1200px

NERETVINA TRADICIONALNA ZABAVA

Ivana Mustapić Mis Plavo-bijele noći 2017, pratilje Marija Hereg i Veronika Terzić

Objavljeno prije

Plavo Bijela Noć, NK Neretva

Tradicionalna zabava Nogometnog kluba Neretva – ‘Plavo Bijela Noć‘ sinoć je održana u restoranu Adria u Metkoviću. Brojne ljubitelje i prijatelje tog kluba do kasno u noć su zabavljali Neno Belan & Fiumensi i Glazbeni sastav Versi. Održana je i tradicionalna tombola te proglašena Mis Plavo-bijele noći 2017.

Zabavu je prigodnim govorom otvorio predsjednik NK Neretve, Goran Komazin Meka, koji se nakon riječi dobrodošlice osvrnuo na protekle godine provedene za kormilom Neretve. Govorio je o zatečenom stanju u Klubu, blokadama i goloj borbi za opstanak te pritom nesebično pohvalo one koji su mu u njegovoj zadaći najviše i pomogli, Nikšu Galova, Milu Bebića i Nina Šešelja, te mnoge druge koji su ga kako je rekao, kada je bilo najteže motivirali da ide dalje.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nakon Komazina, prisutne je prigodno pozdravila i gradonačelnica Katarina Ujdur. Kazala je kako je odrastala uz nogomet te da i ona zna ponešto o nogometu, a svoj je govor završila ‘kritikom’ na račun Uprave, riječima, samo da i ove godine ne pjevamo ‘Da mi ona sedma bude…’.

Nakon plesa uz Nenu Belana & Fiumense došlo se do izvlačenja tombole i svakako najzanimljivijeg dijela večeri, a to je izbor za Mis Plavo-bijele noći. Za Mis Plavo-bijele noći 2017. izabrana je Ivana Mustapić. Prva pratilja je Marija Hereg, a druga pratilja Veronika Terzić, obje iz redova ŽNK Neretve.

Nakon uručenja lenti i poklona misicu je na ples poveo ministar pravosuđa Ante Šprlje, a pratilje redom Leo Perdeda i Frane Jerković. Uz Glazbeni sastav Versi zabava je potrajala do ranih jutarnjih sati. Donosimo foto-galeriju…

Piše Dalibor Čutura

ZA OSOBNE POTREBE

17-godišnji mladić uzgajao indijsku konoplju

Objavljeno prije

Policijski službenici Policijske postaje Ploče su jučer, 13. srpnja, u poslijepodnevnim satima, držeći prismotru na brdu iznad mjesta Peračko Blato u Pločama, u zalijevanju manjeg nasada indijske konoplje zatekli 17-godišnjeg mladića.

Biljke su, svaka za sebe, bile posađene u kantama sa zemljom koje su se nalazile na djelomično kultiviranom zemljištu.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je maloljetnik indijsku konoplju uzgajao za osobne potrebe, ali i za dalju prodaju zbog čega je kazneno prijavljen za kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i promet drogama.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Slatki blagdani Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije