Ostanimo u kontaktu

FINALE RTL ZVIJEZDA - LJETNI HIT

Ivan Vidović ušao u TOP 3!

Objavljeno prije

U večerašnjem finalu glazbenoga showa RTL Zvijezde – Ljetni hit naš Ivan Vidović ušao je u top 3!

Finale je započelo zajedničkom izvedbom pjesme grupe Bombaj štampa svih finalista s Brankom Đurićem Đurom. Ivan je potom otpjevao pjesmu U ljubav vjere nemam Olivera i Gibonnija u duetu s Petrom Grašom i naravno dobio same pohvale svih članova žirija. Tonći Huljić je govorio o osobnosti u Ivanovom glasu što je oduševilo Ivana.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

KAD SE MALE RUKE SLOŽE SVE SE MOŽE

Djevojčici prilikom posjeta Muzeju ispao novčanik u šaht, udruženi građani pomogli, reagirali i vatrogasci

Objavljeno prije

Kad se male ruke slože, sve se može… upravo tako je bilo prije dva dana ispred Prirodoslovnog muzeja u Metkoviću, kada je jednoj djevojčici, koja je bila u posjetu sa školom, ispao novčanik sa dokumentima u rešetkasti šaht ispred Muzeja.

Nevolju djevojčice su prvi prepoznali ugostitelji iz obližnjeg restorana, međutim kako nije bilo pomoći, pozvali su i vatrogasce. Brzom intervencijom djelatnika JVP Metković djevojčici je vraćen osmijeh na lice, jer novčanik je dobavljen.

Jedna, možemo reći banalna, svakodnevna nevolja, angažirala je toliko građana, od gostiju restorana, samih ugostitelja, pa sve do vatrogasaca, što zaista potvrđuje onu ‘kad se male ruke slože sve se može’.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije