Ostanimo u kontaktu

KONCERT ZAHVALE SVOME GRADU

Ivan Vidović u četvrtak nastupa u Gradskom parku gdje će premijerno uživo izvesti svoj prvi singl

Objavljeno prije

Ivan Vidović je odlučio ovoga četvrtka zahvaliti publici Metkovića i okolice na velikoj podršci za vrijeme natjecanja u RTL-ovim Zvijezdama.

U Gradskom parku će od 21 sat svirati i pjevati za domaću publiku uz pratnju benda. Pjesama će biti za sve uzraste, a premijerno će pred svojom publikom otpjevati i svoj prvi singl Čuvar pobjeda!

To će biti Ivanov prvi javni nastup nakon showa i izbacivanja prve pjesme jer je izrazio želju da se to dogodi upravo u Metkoviću. Očekujemo Vas u što većem broju!!!

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

KAD SE MALE RUKE SLOŽE SVE SE MOŽE

Djevojčici prilikom posjeta Muzeju ispao novčanik u šaht, udruženi građani pomogli, reagirali i vatrogasci

Objavljeno prije

Kad se male ruke slože, sve se može… upravo tako je bilo prije dva dana ispred Prirodoslovnog muzeja u Metkoviću, kada je jednoj djevojčici, koja je bila u posjetu sa školom, ispao novčanik sa dokumentima u rešetkasti šaht ispred Muzeja.

Nevolju djevojčice su prvi prepoznali ugostitelji iz obližnjeg restorana, međutim kako nije bilo pomoći, pozvali su i vatrogasce. Brzom intervencijom djelatnika JVP Metković djevojčici je vraćen osmijeh na lice, jer novčanik je dobavljen.

Jedna, možemo reći banalna, svakodnevna nevolja, angažirala je toliko građana, od gostiju restorana, samih ugostitelja, pa sve do vatrogasaca, što zaista potvrđuje onu ‘kad se male ruke slože sve se može’.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije