Ostanimo u kontaktu

KONCERT ZAHVALE SVOME GRADU

Ivan Vidović u četvrtak nastupa u Gradskom parku gdje će premijerno uživo izvesti svoj prvi singl

Objavljeno prije

Ivan Vidović je odlučio ovoga četvrtka zahvaliti publici Metkovića i okolice na velikoj podršci za vrijeme natjecanja u RTL-ovim Zvijezdama.

U Gradskom parku će od 21 sat svirati i pjevati za domaću publiku uz pratnju benda. Pjesama će biti za sve uzraste, a premijerno će pred svojom publikom otpjevati i svoj prvi singl Čuvar pobjeda!

To će biti Ivanov prvi javni nastup nakon showa i izbacivanja prve pjesme jer je izrazio želju da se to dogodi upravo u Metkoviću. Očekujemo Vas u što većem broju!!!

'VOLIM TE, VOLIM'

Poslušajte novu pjesmu klape ‘More’ za koju je tekst i glazbu napisao naš Ivica Brnas Fudo

Objavljeno prije

Svjetlo dana jučer je ugledao još jedan uradak našeg istaknutog tekstopisca Ivice Brnasa Fude. Ovaj put je napisao i tekst i glazbu za lijepu i laganu ljubavnu pjesmu ‘Volim te, volim‘ koju izvodi klapa More iz Šibenika koju će klapa izvesti 21. srpnja na Večeri dalmatinske pisme u Kaštelima.

Aranžman za pjesmu je napravila Olja Dešić, a klapu čine: Davor Pažanin – prvi tenor, Dragan Drezga – drugi tenor i gitara, Miroslav Šupe – bariton i prva mandolina, Dražen Ševerdija – bas i bas gitara te Marinko Rimac – druga mandolina.

Nastavi čitati
BP OKTAN 300×250

Najčitanije