Ostanimo u kontaktu
GALA HOME 1200px

ČESTITAMOOO!!!

Ivan Vidović ponovno oduševio i osvojio DRUGO MJESTO!

Objavljeno prije

U večerašnjem finalu glazbenoga showa RTL Zvijezde – Ljetni hit Ivan Vidović ponovno je sve oduševio i osvojio drugo mjesto!

Ivan je tijekom finala otpjevao pjesmu U ljubav vjere nemam Olivera i Gibonnija u duetu s Petrom Grašom i naravno, dobio same pohvale svih članova žirija. Tonći Huljić je govorio o osobnosti u Ivanovom glasu što je oduševilo Ivana, a potom je ušao u TOP 3 s Andreom i Arminom.

Nakon ulaska u TOP 3 Ivan je otpjevao Gibonnijevu pjesmu Dobri ljudi i još jednom dobio pohvale žirija. Tonći je naglasio i pohvalio Ivanovu sugestivnost i pokrete na bini, a Grašo je nadodao kako bina Ivana voli. Đuru je Ivanova izvedba i životna priča dovela do suza.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Armin i Ivan su postali superfinalisti te su obojica otpjevali Tonćijev ljetni hit Ja bi’ tija bit’ posebno napisan za show. Armin je postao pobjednikom, a Ivan je tako osvojio drugo mjesto.

Dragi Ivane, čestitamo! Znamo da imaš sve što je potrebno za jednu zvijezdu i želimo da se tvoja karijera nastavi jednako uspješno kao što si bio uspješan u ovom showu!

PRODULJENJE POPISA 2021.

DRŽAVNI ZAVOD ZA STATISTIKU PRODULJUJE PROVEDBU TERENSKOG POPISIVANJA

Objavljeno prije

U skladu sa Zakonom o popisu stanovništva, kućanstava i stanova u Republici Hrvatskoj 2021. godine (Narodne novine, br. 25/20. i 34/21.), Državni zavod za statistiku odlučio je produljiti provedbu druge faze Popisa stanovništva, kućanstava i stanova u Republici Hrvatskoj 2021. godine, odnosno terenskog popisivanja do 29. listopada 2021. Odluka o produljenju provedbe Popisa 2021. donesena je zbog procjene da do 17. listopada 2021. neće biti popisane sve popisne jedinice definirane spomenutim Zakonom.

Zbog specifičnih okolnosti u kojima se provodi Popis 2021., produljenje provedbe terenskog popisivanja omogućit će popisivačima koji su na terenu da obave popisivanje svih popisnih jedinica koje nisu samostalno popisane, osobnim intervjuom sa stanovništvom s pomoću elektroničkih uređaja te izvrše kontrolu podataka prikupljenih u prvoj fazi Popisa 2021. Stoga građani ne trebaju brinuti da popisivači neće obići njihova kućanstva.

Državni zavod za statistiku objavit će prve rezultate Popisa 2021. 60 dana od završetka popisivanja na terenu, a konačne rezultate u skladu s rokovima koji će biti definirani programima publiciranja i kalendarima objavljivanja statističkih podataka.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Zagreb, 14. listopada 2021.

ODLUKA

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije