Ostanimo u kontaktu

RTL ZVIJEZDE - LJETNI HIT

Ivan Vidović opet oduševio žiri i ušao u TOP 7: ‘Srastao si s pozornicom i bio si fenomenalan’

Objavljeno prije

Ivan Vidović ove je subote u glazbenom show-u RTL Zvijezde – Ljetni hit pred žirijem izveo pjesmu Shawna Mendesa ‘Treat You Better’, pjevača s kojim ga je članica žirija Andrea Andrassy usporedila tijekom njegovog proteklog nastupa.

”Srastao si s pozornicom, vidi se da nemaš tremu i bio si fenomenalan”, rekao mu je Grašo, no Tonči se nije složio, rekavši da je imao veća očekivanja od njega.

Ivan je od žirija dobio ukupno 21 bod. Od Đure, Andree, Nine i Tončija dobio je po četiri boda, a Petar Grašo dao mu je maksimalnih pet. Na kraju emisije je Ivan od deset najboljih natjecatelja ušao u top 7 te ga gledamo i u idućem showu RTL Zvijezde – Ljetni hit.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Video Ivanovog sinoćnjeg nastupa pogledajte OVDJE!

Izvor: RTL.hr

KAD SE MALE RUKE SLOŽE SVE SE MOŽE

Djevojčici prilikom posjeta Muzeju ispao novčanik u šaht, udruženi građani pomogli, reagirali i vatrogasci

Objavljeno prije

Kad se male ruke slože, sve se može… upravo tako je bilo prije dva dana ispred Prirodoslovnog muzeja u Metkoviću, kada je jednoj djevojčici, koja je bila u posjetu sa školom, ispao novčanik sa dokumentima u rešetkasti šaht ispred Muzeja.

Nevolju djevojčice su prvi prepoznali ugostitelji iz obližnjeg restorana, međutim kako nije bilo pomoći, pozvali su i vatrogasce. Brzom intervencijom djelatnika JVP Metković djevojčici je vraćen osmijeh na lice, jer novčanik je dobavljen.

Jedna, možemo reći banalna, svakodnevna nevolja, angažirala je toliko građana, od gostiju restorana, samih ugostitelja, pa sve do vatrogasaca, što zaista potvrđuje onu ‘kad se male ruke slože sve se može’.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije