Ostanimo u kontaktu

RTL ZVIJEZDE - LJETNI HIT

Ivan Vidović opet oduševio žiri i ušao u TOP 7: ‘Srastao si s pozornicom i bio si fenomenalan’

Objavljeno prije

Ivan Vidović ove je subote u glazbenom show-u RTL Zvijezde – Ljetni hit pred žirijem izveo pjesmu Shawna Mendesa ‘Treat You Better’, pjevača s kojim ga je članica žirija Andrea Andrassy usporedila tijekom njegovog proteklog nastupa.

”Srastao si s pozornicom, vidi se da nemaš tremu i bio si fenomenalan”, rekao mu je Grašo, no Tonči se nije složio, rekavši da je imao veća očekivanja od njega.

Ivan je od žirija dobio ukupno 21 bod. Od Đure, Andree, Nine i Tončija dobio je po četiri boda, a Petar Grašo dao mu je maksimalnih pet. Na kraju emisije je Ivan od deset najboljih natjecatelja ušao u top 7 te ga gledamo i u idućem showu RTL Zvijezde – Ljetni hit.

Video Ivanovog sinoćnjeg nastupa pogledajte OVDJE!

Izvor: RTL.hr

SAMOIZOLACIJA

‘Dica Zagrebačke’ priredila show u Zagrebačkoj ulici

Objavljeno prije

Danas od podne u Zagrebačkoj ulici događa se pravi mali show, koji su priredila Dica Zagrebačke ulice predvođena Tomislavom Batinovićem, i sve to, naravno u propisanom razmaku jedan od drugog.

Preko razglasa su se puštale domoljubne i duhovne pjesme, a lijepo vrijeme mještane je izmamilo na sunce, na njihove prozore i balkone te možemo reći da je danas u Zagrebačkoj moral bio na nivou…

– Neka mladosti! Dosta je ovog zastrašivanja u medijima i ovih strogih mjera… bar ovako da se muzika čuje, da nas malo opusti… – rekla je starija mještana Zagrebačke ulice.

Također, večeras za 20 sati Dica Zagrebačke su najavili izvedbu domoljubne pjesme Moja Domovina, kojom se priključuju nacionalnoj akciji koja ide u znak potpore svima onima koji najviše trpe i teško proživljavaju ovu krizu te pozivaju sve sumještane da im se priključe uz poruku ‘Neka vide da nas ima’, rekao nam je inicijator današnjeg showa u Zagrebačkoj, Tomislav Batinović.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama1 300×250
Grey&Pardino Pub Kviz 300px

Najčitanije