Ostanimo u kontaktu

RTL ZVIJEZDE - LJETNI HIT

Ivan Vidović opet oduševio žiri i ušao u TOP 7: ‘Srastao si s pozornicom i bio si fenomenalan’

Objavljeno prije

Ivan Vidović ove je subote u glazbenom show-u RTL Zvijezde – Ljetni hit pred žirijem izveo pjesmu Shawna Mendesa ‘Treat You Better’, pjevača s kojim ga je članica žirija Andrea Andrassy usporedila tijekom njegovog proteklog nastupa.

”Srastao si s pozornicom, vidi se da nemaš tremu i bio si fenomenalan”, rekao mu je Grašo, no Tonči se nije složio, rekavši da je imao veća očekivanja od njega.

Ivan je od žirija dobio ukupno 21 bod. Od Đure, Andree, Nine i Tončija dobio je po četiri boda, a Petar Grašo dao mu je maksimalnih pet. Na kraju emisije je Ivan od deset najboljih natjecatelja ušao u top 7 te ga gledamo i u idućem showu RTL Zvijezde – Ljetni hit.

Video Ivanovog sinoćnjeg nastupa pogledajte OVDJE!

Izvor: RTL.hr

PROJEKT 'POVEĆANJE RAZINE ZAPOŠLJIVOSTI U DOLINI NERETVE'

Održana prva radionica ‘Uvod u osnaživanje ljudskih potencijala i vještina u traženju zaposlenja’

Objavljeno prije

Danas, 24. lipnja održana je prva od ukupno sedam radionica koje će se održati u sklopu projekta Povećanje razine zapošljivosti u dolini Neretve.

Prva radionica pod nazivom Uvod u osnaživanje ljudskih potencijala i vještina u traženju zaposljenja održana je Multimedijalnom centru u Zgradi političkih stranaka. Na radionici se se polaznicima detaljno pojašnjavalo o transverzalnim vještinama koje su jako važne za prolazak posla. Radionicu su održale Lara Šiljeg, viša stručna suradnica za EU fondove pri Jedinstvenom upravnom odjelu Grada Metkovića i Martina Tomić, voditeljica projekta.

U prvoj provedbenoj fazi planira se održavanje još 6 motivacijskih radionica za osnaživanje polaznika u svrhu zapošljavanja te razvoj i provedba kroz 4 modula:

  1. pisanje životopisa i molbe za posao,
  2. pisanje životopisa i molbe za posao na engleskom jeziku,
  3. kako pronaći posao i priprema za intervju,
  4. prezentiranje i održavanje intervjua.

Kao što smo već pisali, ukupna vrijednost projekta je 420.160,00 HRK, s ukupnim iznosom bespovratnih sredstava od 100 %. Razdoblje provedbe projekta je 18 mjeseci od potpisa Ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava, odnosno do 26. rujna 2020. godine. Cilj projekta je povećanje razine zapošljivosti i socijalne kohezije pripadnika ranjivih skupina na području Dubrovačko – neretvanske županije.

 

Nastavi čitati
BP OKTAN 300×250

Najčitanije