Ostanimo u kontaktu

RTL ZVIJEZDE - LJETNI HIT

Ivan Vidović opet oduševio žiri i ušao u TOP 7: ‘Srastao si s pozornicom i bio si fenomenalan’

Objavljeno prije

Ivan Vidović ove je subote u glazbenom show-u RTL Zvijezde – Ljetni hit pred žirijem izveo pjesmu Shawna Mendesa ‘Treat You Better’, pjevača s kojim ga je članica žirija Andrea Andrassy usporedila tijekom njegovog proteklog nastupa.

”Srastao si s pozornicom, vidi se da nemaš tremu i bio si fenomenalan”, rekao mu je Grašo, no Tonči se nije složio, rekavši da je imao veća očekivanja od njega.

Ivan je od žirija dobio ukupno 21 bod. Od Đure, Andree, Nine i Tončija dobio je po četiri boda, a Petar Grašo dao mu je maksimalnih pet. Na kraju emisije je Ivan od deset najboljih natjecatelja ušao u top 7 te ga gledamo i u idućem showu RTL Zvijezde – Ljetni hit.

Video Ivanovog sinoćnjeg nastupa pogledajte OVDJE!

Izvor: RTL.hr

BRIGA O ZDRAVLJU U TREĆOJ ŽIVOTNOJ DOBI

U udruzi ‘Otac Ante Gabrić’ održano predavanje o gripi i njenom sprječavanju

Objavljeno prije

Iako temperature zraka više ukazuju na proljeće, zima je ipak pred vratima a s njom dolazi i gripa. Što je gripa, kako je spriječiti te kako liječiti, korisnicima udruge Otac Ante Gabrić tijekom edukativnog druženja govorila je mag. pharm. Ana Kraljević iz Ljekarne Draženović.

Gripa je sezonska bolest za koju stručnjaci svake godine pripreme odgovarajuće cjepivo no kako nju uzrokuju virusi, nikad se ne može sa sigurnošću utvrditi kako će oni mutirati i hoće li cjepivo biti u potpunosti djelotvorno. Djeca i starije osobe su ugrožena skupina te se preporuča cijepljenje, izbjegavanje zatvorenih prostora i boravak na svježem zraku, druženje s oboljelim osobama. Liječenje obuhvaća mirovanje, snižavanje temperature, puno tekućine i laganu prehranu. Magistra Kraljević je naglasila da hunjavica i prehlada nisu gripa te da se gripa ne liječi antibioticima. Potaknula je korisnike da što više konzumiraju voće našeg zavičaja – mandarine, limune, šipak, kivi…, koje je bogato vitaminom C i doprinosi jačanju imuniteta.

Ovo predavanje je dio ciklusa Briga o zdravlju u trećoj životnoj dobi koji se uz druženja, kreativne radionice, tjelovježbu, preventivna mjerenja tlaka i šećera… već jedanaest godina provodi u udruzi Otac Ante Gabrić, Sportska 3, gdje starije osobe našeg grada mogu kvalitetno provoditi svoje slobodno vrijeme. Vrata udruge otvorena su za zainteresirane od ponedjeljka do petka od 8-14 h.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije