Ostanimo u kontaktu

NOVI USPJEH

Ivan Vidović gost Nini Badrić na koncertu u Čapljini

Objavljeno prije

Naš Ivan Vidović nakon osvojenog odličnog drugog mjesta na glazbenom showu RTL Zvijezde – Ljetni hit nastavlja nizati uspjehe. Dan nakon završetka showa izašao je njegov prvi singl Čuvar pobjeda koji danas, 4 tjedna nakon objavljivanja, sigurno ide prema pola milijuna pregleda na YouTubeu.

Ivan svojim brojnim obožavateljima na društvenim mrežama najavljuje snimanje novih pjesama, ali i gostovanje u petak u Čapljini na koncertu Nine Badrić koja je bila članica žirija u RTL-ovom showu tijekom kojeg nije krila oduševljenje Ivanovim glasovnim sposobnostima, ali i izgledom.

Donosimo vam video Nininog i Ivanovog dueta u showu kao najavu za gostovanje na koncertu te Ivanovu izvedbu pjesme Čuvar pobjeda metkovskoj publici gdje je pjesmu prvu put pjevao uživo.

Ivan Vidović premijerno uživo izvodi svoju prvu pjesmu 'Čuvar pobjeda'

Publiée par Metkovic NEWS sur Jeudi 27 juin 2019

Foto: rtl.hr

OBILJEŽEN 13. DAN MIMOZA

Županija podržala akciju obilježavanja Nacionalnog dana borbe protiv raka vrata maternice

Objavljeno prije

Zamjenica župana Žaklina Marević sudjelovala je u akciji obilježavanja 13. Dana mimoza – Nacionalnog dana borbe protiv raka vrata maternice, u sklopu koje je u subotu ispred Sponze organizirana prodaja mimoza i dijeljenje informativnih letaka i brošura.

Cilj ove akcije je osvijestiti što veći broj žena o važnosti i načinima prevencije raka vrata maternice, koji godišnje u Hrvatskoj ugasi više od stotinu života, akcija se održava u organizaciji Hrvatske lige protiv raka i Lige protiv raka Dubrovnik, a nježan cvijet mimoze odabran je kao simbol ženstvenosti, ali i snage i otpornosti, budući da cvijeta unatoč zimi i hladnoći.

Novac prikupljen u ovoj akciji namijenjen je unaprjeđenju onkološke zaštite na našem području i socijalnoj pomoći liječenima od malignih bolesti.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije