Ostanimo u kontaktu

JOŠ JEDAN USPJEH I GOSTOVANJE

Ivan Vidović gost na koncertu Opće opasnosti i Davida Temelkova u Rovinju!

Objavljeno prije

U petak, 9. kolovoza, radijska postaja Rovinj FM slavi četiri godine od početka emitiranja i uspješnog rada. Tim povodom, već tradicionalno, u Rovinju će se održati rođendansko slavlje uz atraktivne izvođače i koncerte na pozornici s predivnim pogledom na starogradsku jezgru Rovinja.

Posjetitelje koncerta koji počinje od 21 sat zabavljat će David Temelkov, Opća opasnost i kao gost, naš Ivan Vidović!

Nakon gostovanja na koncertu Nine Badrić u Čapljini, ovo je još jedan uspjeh vrijedan spomena.

Čestitamo Ivanu i želimo mu još puno, puno uspjeha u daljnjoj karijeri!

VAŠA ULAZNICA ZA FAKULTET

Dan otvorenih vrata u Učilici privukao mnogobrojne zainteresirane maturante

Objavljeno prije

Danas je, mjesec dana pred početak priprema za državnu maturu, Učilica otvorila svoja vrata svim zainteresiranima da se upoznaju s planom i programom, tečajevima koje nudi, ciklusima koje imaju u ponudi te sa svim predavačima.

Voditelj Učilice Anto Dodik nam je ovom prilikom rekao:

– Učilica je već izrasla u brend i slobodno možemo reći da kod nas učenici mogu s ručka, kave ili treninga doći na pripreme, a ne moraju prelaziti 300 ili 500 km do Splita ili Zagreba da bi išli na pripreme. Nije samo stvar u tome da nudimo ono što je prije postojalo samo u Zagrebu, nego se u Zagreb na pripreme moglo ići samo za vrijeme uskrsnih praznika ili kada završi škola. Sada naši maturanti iz doline Neretve i šireg područja, a to uključuje i Ploče, Vrgorac, Makarsku, Čapljinu, Ljubuški, Čitluk, Opuzen, Metković, Neum i ostale gradove, dobili su mogućnost kontinuiranih priprema kroz cijelo drugo polugodište što dosad nisu mogli. Tako učenici mogu biti u školi na nastavi, a ujedno i slušati predavanja u Učilici.

Za kraj bi svim maturantima poručili: Učilica je vaša ulaznica za fakultet. – dodaje prof. Dodik.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije