Ostanimo u kontaktu

JOŠ JEDAN USPJEH I GOSTOVANJE

Ivan Vidović gost na koncertu Opće opasnosti i Davida Temelkova u Rovinju!

Objavljeno prije

U petak, 9. kolovoza, radijska postaja Rovinj FM slavi četiri godine od početka emitiranja i uspješnog rada. Tim povodom, već tradicionalno, u Rovinju će se održati rođendansko slavlje uz atraktivne izvođače i koncerte na pozornici s predivnim pogledom na starogradsku jezgru Rovinja.

Posjetitelje koncerta koji počinje od 21 sat zabavljat će David Temelkov, Opća opasnost i kao gost, naš Ivan Vidović!

Nakon gostovanja na koncertu Nine Badrić u Čapljini, ovo je još jedan uspjeh vrijedan spomena.

Čestitamo Ivanu i želimo mu još puno, puno uspjeha u daljnjoj karijeri!

ŽUPANIJA SPREMNA POMOĆI U PROMOCIJI NAŠIH VINA U SAD-u

Župan Dobroslavić primio predstavnike američke tvrtke CPWI i vinske udruge Komarna 7

Objavljeno prije

Župan Nikola Dobroslavić s pročelnikom UO za gospodarstvo i more Ivom Klaićem i direktoricom tvrtke Dubrovnik partner sastao se danas s predstavnicom američke tvrtke ”Croatian Premium Wine Imports” (CPWI), podrijetlom Metkovkom, Mirenom Bagur te predstavnikom vinske udruge Komarna 7, Mihovilom Štimcem.

Bangur je ovom prilikom prezentirala svoje poslovne planove za uvoz vina i promociju Dubrovačko-neretvanske županije u SAD-u, te istaknula kako njezina tvrtka vrši uvoz i distribuciju vina iz vinogorja Komarna na predjelu Bostona u američkoj saveznoj državi Massachusetts.

Kazala je i kako interes za našim vinima na američkom tržištu premašuje očekivanja, stoga planira osim uvoza vina iz vinogorja Komarna, uvoz vina iz drugih dijelova županije, ali i proširiti tržiušte na ostale dijelove SAD-a.

Župan Dobroslavić ovom prilikom je istaknuo kako jug Hrvatske ima najbolja vina u državi, te napomenuo kako se po proizvodnji osim Komarne mora spomenuti i Pelješac, Korčula i Konavle.

Ustvrdio je kako je Županija spremna pomoći u okviru svojih mogućnosti te dodao da je svaka promocija naših vina uvijek dobrodošla. Napomenuo je i kako Županija već šest godina organizira DubrovnikFestiwine na kojem promovira vina i vinare s juga Hrvatske.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije