Ostanimo u kontaktu

NOVO VRIJEDNO ISKUSTVO

Ivan Vidović će biti gost na velikom šibenskom koncertu Petra Graše na tvrđavi sv. Mihovila

Objavljeno prije

U subotu 24. kolovoza Ivan Vidović će biti gost na koncertu Petra Graše u Šibeniku u prekrasnom ambijentu tvrđave sv. Mihovila.

Gostovanje po gostovanje, Ivan stječe vrijedno iskustvo nastupa na nekim od najljepših pozornica u Hrvatskoj te pred mnogobrojnom publikom. Dosad je Ivan nastupao s Ninom Badrić, Općom opasnosti i Davidom Temelkovom što mu je, osim vrijednog iskustva, i odlična prilika za promociju njegovog prvog singla Čuvar pobjeda koji na YouTube-u nastavlja ostvarivati vrlo dobru gledanost.

Petar Grašo, kao član žirija RTL Zvijezda, nije krio svoje oduševljenje Ivanom što se pokazuje i ovim gostovanjem. Video njihove zajedničke izvedbe pjesme U ljubav vjere nemam pogledajte klikom OVDJE.

Fotografija: rtl.hr

MINISTARSTVO HRVATSKIH BRANITELJA

Nastavlja se provođenje preventivnih sistematskih pregleda za hrvatske branitelje iz Domovinskog rata

Objavljeno prije

Ministarstvo hrvatskih branitelja u suradnji s Ministarstvom zdravstva tijekom 2021. godine nastavlja provođenje programa preventivnih sistematskih pregleda koji su namijenjeni svim hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata, pa tako i onima s područja Dubrovačko neretvanske županije.

Kako je poznato da je riječ o populaciji koja je, zbog svega proživljenog, podložnija raznim oboljenjima, išlo se u ovu akciju s ciljem što ranijeg otkrivanja onkoloških, kardiovaskularnih i drugih kroničnih nezaraznih bolesti, ali i skretanje pozornosti hrvatskim braniteljima na važnost ranog otkrivanja bolesti odnosno što ranijeg početka liječenja bolesti te motiviranje hrvatskih branitelja da aktivno sudjeluju u očuvanju, unapređenju i kontroli svog zdravlja.

Sistematski pregledi uključuju laboratorijsku dijagnostiku, ultrazvučne te specijalističke preglede, a obavljaju se u Općoj bolnici Dubrovnik.

Svi koji žele proći ponuđene preglede pozivaju se da se za sve dodatne informacije i prijavu obrate Područnom odjelu Ministarstva hrvatskih branitelja u Metkoviću, Kralja Zvonimira 22 svaki radni dan u vremenu od 8-15 sati, pozivom na broj telefona 020-690-040 ili putem e-maila metkovic@branitelji.hr.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px
HUMANITARNA AKCIJA – OBITELJ VUKŠA

Najčitanije