Ostanimo u kontaktu

DJEČJI VRTIĆ LEUT

Ispred vrtića upriličena glazbeno scenska priredba ‘Glazba je zvonka radost’

Objavljeno prije

U petak je u dvorištu Dječjeg vrtića Leut izvedena glazbeno scenska priredba ‘Glazba je zvonka radost’.  Riječ je o programu u kojem su sudjelovala djeca Vrtića, kojeg su pripremile odgajateljice Nada PažinMarijana Bulić i maestro Zoran Kripošić.

Na kraju su svi sudionici priredbe dobili diplome o završenom glazbenom tečaju, nakon čega je uslijedio prigodni domjenak.

Program je održan uz sve epidemiološke mjere, donosimo  video prilog  i foto-galeriju.

GRAND GOURMET & BISER MORA

Učenici Srednje škole Metković Antonio Tošić, Marko Ćelić i Luka Dominiković zlatni, a Sara Kadijević i Ivan Jurković srebreni na međunarodnom festivalu u Splitu

Objavljeno prije

Grand Gourmet i Biser mora ove su godine objedinjeni u međunarodnom festivalu u jedinstvenu manifestaciju u Splitu. Natjecanje se odvijalo u hotelu Cornaro i kuharskoj akademiji.

Radi se o međunarodnom natjecanju gdje se natječu konobari, kuhari, barmeni, baristi i sl. Učenici Srednje škole Metković Antonio Tošić, Marko Ćelić i Luka Dominiković su osvojili prvo mjesto i dobili zlatne medalje te pehar u disciplini sinhronizirano posluživanje a mentor im je bio Rade Nikoletić.

Sara Kadijević i Ivan Jurković su se natjecali u timskom natjecanju kuhara gdje su trebali pripremit meni od tri slijeda i osvojili su drugo mjesto i srebrnu medalju, mentori su im bili Dana Paponja i Vedran Perić.

U četvrtak također imaju natjecanje učenika u disciplini pripremanje kratkih i dugih banskih mješavina, gdje također očekujemo odlične rezultate naših srednjoškolaca.

Srednja škola Metković

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama14 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije