DANI TEHNIČKE ISPRAVNOSTI VOZILA

Iskoristite besplatan tehnički pregled vozila

Pozivaju se svi zainteresirani da se od 25.-30. studenog jave u stanicu za tehnički pregled gdje će im se omogućiti besplatni tehnički pregled vozila

Objavljeno 21. studenoga 2013. u kategorijama: Metković, News.

Stanica-za-tehnicki-pregled

Dani tehničke ispravnosti vozila

Hrvatski autoklub, Centar za vozila Hrvatske i tehničke stanice i ove će godine provesti preventivno-sigurnosnu akciju „Dani tehničke ispravnosti vozila“ pod pokroviteljstvom Nacionalnog programa za sigurnost cestovnog prometa.

Ovim putem pozivamo sve zainteresirane vlasnike vozila da se u razdoblju od 25. do 30. studenog ove godine jave u stanice za tehnički pregled vozila gdje će im se omogućiti besplatni tehnički pregled vozila.

Iznimka su jedino vlasnici čija su vozila u vrijeme održavanja akcije u terminu redovnog tehničkog pregleda.

Vozači se u akciju uključuju dragovoljno, a kroz savjetodavnu i tehničku pomoć stručno će im osoblje ukazivati na značaj održavanja vozila.

Cilj ovakve akcije je potaknuti što veći broj vozača na preventivnu kontrolu ispravnosti vlastitog vozila kako bi utvrđivanjem mogućih nedostataka otklonili mogućnost prometne nesreće uvjetovane tehničkom neispravnošću vozila.

U tom kontekstu, skrećemo pozornost svim vlasnicima vozila da je vozilo, uz vozača i cestu, ključan čimbenik cestovne sigurnosti.

Autoškola Narona, Upis – 640px
Autoškola Narona – 640px

Komentari