Ostanimo u kontaktu

POMOZIMO NAŠEM SUGRAĐANINU

Invalidska kolica nisu mu prepreka, ali nedostatak nogostupa može ga životno ugroziti

Objavljeno prije

Pomozimo našem sugrađaninu, Ante Gabrić Čiksi

Naš sugrađanin Ante Gabrić Čiksi, koji je već dvadeset godina prikovan u invalidska kolica, a opet ima životnu snagu i volju te ga često sretnemo na metkovskim ulicama nasmijanog i punog entuzijazma, bio bi još sretniji kad bi se nogostup koji ide do spusta njegovog obiteljskog doma uredio za potrebe ljudi s invaliditetom.

Znamo da je Dubrovačka ulica razvrstana u županijske ceste, ali njegova majka je molila i ovu i bivšu vlast da uredi trideset metara nogostupa, koji njenom sinu možda i život znači. Čak su ga i oni spremni napraviti, ali boje se kazne, a naš Ante kad se zaleti kolicima uz uzbrdicu ispred kuće, doslovno izleti na prometnicu, a to može završiti kobno. Majka kaže da se po suhom danu i može nekako, ali kad je kiša i noć, teško i nikako.

I mi u ime obitelji Gabrić molimo i apeliramo na gradsku vlast i na ŽUC da našem Anti pomognu, kad mu je već život otežao.

ZIMSKE RADOSTI

U Metkoviću pada snijeg! /FOTO-VIDEO/

Objavljeno prije

Foto/Video: Dalibor Čutura / Metković NEWS

Prve pahulje snijega počele su padati u utorak, 8. siječnja, u večernjim satima na području Metkovića. Živa u termometru spustila se na 0°, a prve pahulje pojavile su se oko 19.30 sati.

Prognoza za večeras je najavila pad temperatura i snijeg, koji bi se ovoga puta moga zadržati malo duže.

2012., 2015. i evo 2019. godine u Metkoviću bi mogli uživati u zimskim radostima.

Pratite Metković NEWS, izvještavati ćemo Vas slikom i videom.

Metković 19,30 sati:

Centar Metkovića, 22,45 sati

Nastavi čitati

Najčitanije