Ostanimo u kontaktu
MALIŠIĆ Full Banner 1200px

POMOZIMO NAŠEM SUGRAĐANINU

Invalidska kolica nisu mu prepreka, ali nedostatak nogostupa može ga životno ugroziti

Objavljeno prije

Pomozimo našem sugrađaninu, Ante Gabrić Čiksi

Naš sugrađanin Ante Gabrić Čiksi, koji je već dvadeset godina prikovan u invalidska kolica, a opet ima životnu snagu i volju te ga često sretnemo na metkovskim ulicama nasmijanog i punog entuzijazma, bio bi još sretniji kad bi se nogostup koji ide do spusta njegovog obiteljskog doma uredio za potrebe ljudi s invaliditetom.

Znamo da je Dubrovačka ulica razvrstana u županijske ceste, ali njegova majka je molila i ovu i bivšu vlast da uredi trideset metara nogostupa, koji njenom sinu možda i život znači. Čak su ga i oni spremni napraviti, ali boje se kazne, a naš Ante kad se zaleti kolicima uz uzbrdicu ispred kuće, doslovno izleti na prometnicu, a to može završiti kobno. Majka kaže da se po suhom danu i može nekako, ali kad je kiša i noć, teško i nikako.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

I mi u ime obitelji Gabrić molimo i apeliramo na gradsku vlast i na ŽUC da našem Anti pomognu, kad mu je već život otežao.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Slatki blagdani Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije