Ostanimo u kontaktu
JURA SHOP – AKCIJA Vikend

GRAD METKOVIĆ

Imenovano Povjerenstvo za pitanje vodocrpilišta Doljani

Objavljeno prije

Gradska uprava Metković

Nakon inicijative gradonačelnika Dalibora Milana na osmoj sjednici Gradskog vijeća Grada Metkovića, danas se osnovalo Povjerenstvo za pitanje vodocrpilišta Doljani.

Sedmeročlano povjerenstvo čine Filip Dominiković (predsjednik), Robert Doko (zamjenik predsjednika), Milorad Dodig, Rade Nikoletić, Nada Tada Popovac, Siniša Bebić i Petar Marušić.

Prva sjednica povjerenstva će se održati 17. travnja, utorak u zgradi gradske uprave Grada Metkovića, a Odluku o osnivanju i imenovanju Povjerenstva za pitanje vodocrpilišta Doljani možete u cijelosti pročitati ovdje.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Mrvice 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px
HUMANITARNA AKCIJA – OBITELJ VUKŠA

Najčitanije