Ostanimo u kontaktu

NAJAVA

II. kolo Noćne neretvanske lige trčanja u Gradskom parku

Objavljeno prije

II. kolo Noćne neretvanske lige trčanja održava se večeras, 14. srpnja u Gradskom parku u Metkoviću.

Preuzimanje startnih brojeva se vrši od 19:45h – 20:30h.
Kotizacija za nastup je u iznosu od 10 kn, koja uključuje startni broj, mjerenje vremena, vodu, voće i sok i finišersku medalju.

Start utrke :
Djeca do 8 godina / 20:30h / 150m
Djeca 9-14 godina / 20:40h / 500m
Odrasli 14+ / 20:50h / 5700m

Utrka za odrasle je dvokružna, trče se dva kruga / Lučki Most – Šetalište 116.Brigade (okret 1) – Lučki Most (okret 2) – Šetalište 116.Brigade (okret 3). Zbog velikog interesa, prijave na samom startu bit će moguće uz kotizaciju od 20 kn.

Podsjećamo kako će promet biti reguliran i u potpunosti obustavljen za iduće ulice:

Šetalište /Spomenik – Lučki Most

Ulica Hrvatskih Iseljenika

Mala Riva

Šetalište 116.Brigade

U periodu od 20:00h – 22:00h izričito je zabranjeno kretati se motornim vozilima po naznačenim ulicama zbog sigurnosti svih natjecatelja, a regulaciju će obavljati PP Metković i volonteri SU Neretva Run Metković!

ANTINIM STAZAMA

Volonteri Srednje škole Metković putuju u Indiju

Objavljeno prije

Sretan put u Indiju poželjeli su iz Srednje škole Metković školskoj pedagoginji Violeti Oršulić i učenicama Lani Batinović i Mariji Glavinić koje će iduća dva tjedna provesti u Indiji, volontirajući u župi Mariapoli koju je osnovao otac Ante Gabrić.

Članovima udruge Mladi oca Ante Gabrića koja djeluje pri Srednjoj školi Metković, na tom putu za očuvanje naslijeđa našeg velikog misionara, pridruzit će se i vicepostulator pater Ante Tustonić i fotograf Zvonimir Atletić. Uz darove i donacije dobrih ljudi za dovršetak obnove misije Mariapoli, svojim domaćinima nose i  mnoge delicije našega kraja.

U dalekoj Indiji, drugoj Antinoj domovini, održat će se svečana proslava njegova 105. rođendana. Tom će prigodom biti predstavljena pjesma Gladno dijete i video uradak nastanka milenijske fotografije koju su snimili mladi volonteri.

Prikazat će se i spot klape Žveljarin s pjesmom Tamo gdje palme cvatu.

Vjerujemo da će za volontere ovo putovanje biti nezaboravno iskustvo, stoga s nestrpljenjem očekujemo njihove putopise koji će se moći pratiti na Facebook i Instagram profilu pod nazivom Antinim stazama.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije