Ostanimo u kontaktu

PROPUSNICE SU NAPRAVILE SVOJU ZADAĆU

Idućeg tjedna odluka o ukidanju e-propusnica

Objavljeno prije

Danas je potvrđeno 7 novooboljelih osoba novim koronavirusom. U Hrvatskoj je dosad potvrđeno ukupno 2119 oboljelih osoba, a 1601 osoba se oporavila. Dosad je preminulo 85 osoba, priopćio je Nacionalni stožer civilne zaštite.

U Dubrovačko-neretvanskoj županiji nakon više uzastopnih dana bez zaraženih danas su potvrđene tri pozitivne osobe s dubrovačkog područja.

Što se tiče e-propusnica, zamjenik načelnika Nacionalnog stožera civilne zaštite Damir Trut kazao je da će se idućeg tjedna donositi odluka o njihovom eventualnom ukidanju.

– E-propusnice su napravile svoju zadaću. Nešto više od 2 milijuna propusnica je izdano u svo ovo vrijeme. Idućeg tjedna će se odlučivati o propusnicama, – kazao je Trut.

DUBROVAČKO-NERETVANSKA ŽUPANIJA

U pos­ljednja 24 sata zabilježena su tri nova slučaja zaraze koronavirusom

Objavljeno prije

U Dubrovačko-neretva­nskoj županiji su u pos­ljednja 24 sata zabilježena tri nova slučaja zaraze COVID-19 infekcijom. Radi se o jednoj ženskoj osobi srednjih godina iz Ploča i jednoj muškoj mlađoj osobi iz Dubrovnika za koje je epidemiološka obrada u tijeku te o mlađoj ženskoj osobi iz Dubrovnika, koja je kontakt već ranije zaražene osobe.

S današnjim danom izliječene su dvije osobe, jedna iz Ploča i jedna iz Vele Luke.

Od početka pandemije analizirano je ukupno 7009 uzoraka.

U OB Dubrovnik je hospitalizirana jedna osoba pozitivna na COVID­-19.

U samoizolaciji su ukupno 252 osobe, a posljednja 24 sata nije zabilježeno niti jedno kršenje mjere. Od početka pandemije zabilježeno je ukupno 49 kršenja mjere samoizolacije.

Stožer CZ DNŽ i dalje apelira na građane da se drže svih propisanih mjera od strane Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Stožera civilne zaštite RH.

Nastavi čitati
NEXTBIKE 300x250px
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije