Ostanimo u kontaktu

KOLONA DO JELAŠEVIH KUĆA

Iako nije vikend, već se stvaraju ozbiljne kolone prema MGP Doljani

Objavljeno prije

MGP Doljani, ljetne gužve

Iako nije vikend ni lijepo vrijeme za kupanje, već se stvarju ozbiljne kolone prema međunarodnom graničnom prijelazu Doljani. Nismo uspjeli provjeriti koji je razlog ovog zastoja, ali možemo samo pretpostaviti koliko će se nesnosne gužve stvarati kad počne izgradnja novog graničnog prijelaza, što će stanovnike koji imaju privatne ili poslovne veze s BiH blago rečeno hendikepirati.

Kako neslužbeno saznajemo od 01. srpnja za tranzit osobnih vozila, otvorit će se granični prijelaz Gabela polje. Upravo bi to trebalo biti stalno rješenje jer ogromne probleme imaju stanovnici metkovske ulice Marka Marulića koji su svakodnevno izloženi nepotrebnim poteškoćama otkad je prijelaz Gabela polje svrstan u malogranične.

MGP Doljani, ljetne gužve

Na mail redakcije Metkovic NEWs-a svakodnevno dolaze pritužbe za ovu već usijanu problematiku, ovim putem čitatelje obavještavamo da ćemo Vas u našim okvirima pokušati obavijestiti o svim zastojima i eventualnim preusmjeravanjima. Stoga pratite Metkovic NEWs.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama15 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije