Ostanimo u kontaktu

DELOŽIRANA OBITELJ ČOTIĆ

I posljednja kuća na budućem MGP spremna za rušenje, Čotići deložirani bez primjene sile

Objavljeno prije

Deložirana obitelj Čotić

Tema koju smo do sada pratili, vezana za pravnu bitku i ne slaganje sa iseljenjem, danas je dobila svoj konačni epilog. Uz pratnju interventne policije izvršena je deložacija obitelji Josipa Čotića. Nije bilo otpora, s tim da je gospođi Ivanki sam čin vrlo teško pao, te je uz pratnju policije odvedena sa mjesta događaja. Čak je u jednom trenutku intervenirala i liječnička ekipa, koja je također nazočila deložaciji. Nitko od nadležnih nije želio dati službenu izjavu, ali evidentno je da se Čotićevi ne slažu sa iseljenjem, jer u protivnom bi po logici, do sada sami iselili. Kako neslužbeno saznajemo, uslijedit će daljnja pravna bitka, jer smo primijetili i Čotićevog odvjetnika, koji je vjerojatno policiji uložio žalbu.

Sam čin deložacije je po sebi mučan. Uslijedio je obilazak kuće u pratnji Josipa Čotića, policije i djelatnika Državne uprave, po čijem je rješenju i vršena deložacija. Za Čotićeve je iznajmljen stan gdje će im biti prebačene stvari. Bitno je da nije bilo grubosti, a ostalo, poslužit ćemo se političkim rječnikom Neka institucije pravne države rade svoj posao.

Nakon ovog čina slijedi nesmetani nastavak izgradnje MGP Metković – Doljani.

FOTOGALERIJA

Nedjeljna idila na Ušću

Objavljeno prije

Mnoštvo ljudi, idilične prizore i ovoliku razina zena koja se rijetko viđa, jučer je na Ušću ovjekovječio Nikša Margeta u svome albumu “Sunday”. Fotografije dijelimo s vama, jer smo uvjereni da ovolika razina opuštenosti mora djelovati na vas i uljepšati vam ponedjeljak.

Nastavi čitati
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije