ULJEPŠAJ BAKI BOŽIĆ

Humanitarnom akcijom volonteri razveselili više od 70 kućanstava

Objavljeno 23. prosinca 2017. u kategorijama: Neretva, News.

Uljepšaj baki Božić 2

Galerija

Jučer je završila  tradicionalna akcija Uljepšaj baki Božić koji provodi Udruga DOBRA u suradnji s Gradskim društvom Crvenog križa Metković te su humanitarni paketi podjeljeni socijalno ugroženim starijim i nemoćnim osobama na području doline Neretve.

Higijenske potrepštine i prehrambeni proizvodi u sklopu akcije prikupljali su se u prostorijama Udruge DOBRA od 12. do 21. prosinca, Simona Pavlović, jedna od voditeljica projekta iz Udruge DOBRA, kazala je da se, zahvaljujući građanima i Crvenom križu, prikupilo više od 70 paketa.

– Cilj ove akcije je bilo prikupljanje higijenskih potrepština i prehrambenih proizvoda za korisnike programa Pomoć u kući i socijalno ugrožene žitelje u dolini Neretve. Možemo se pohvaliti da se skupilo preko sedamdeset paketa. Ti paketi su podjeljeni na području općina Kula Norinska, Pojezerje i Zažablje te, budući da se skupilo više paketa nego što je planirano, i po ostalim mjestima doline Neretve. Želimo se zahvaliti svima koji su na bilo koji način pomogli uspješnost ove akcije – kazala je Pavlović.

Pakete su bakama, djedovima i nemoćnim osobama dostavljali volonteri i gerontodomaćice Udruge DOBRA, a u pakiranju su, uz volontere udruge, pomogli i učenici Gimnazije Metković i Srednje škole Metković.

Marija Jeramaz

Autoškola Narona, Upis – 640px
Autoškola Narona – 640px

Komentari