Ostanimo u kontaktu

ULJEPŠAJ BAKI BOŽIĆ

Humanitarnom akcijom volonteri razveselili više od 70 kućanstava

Objavljeno prije

Uljepšaj baki Božić 2

Jučer je završila  tradicionalna akcija Uljepšaj baki Božić koji provodi Udruga DOBRA u suradnji s Gradskim društvom Crvenog križa Metković te su humanitarni paketi podjeljeni socijalno ugroženim starijim i nemoćnim osobama na području doline Neretve.

Higijenske potrepštine i prehrambeni proizvodi u sklopu akcije prikupljali su se u prostorijama Udruge DOBRA od 12. do 21. prosinca, Simona Pavlović, jedna od voditeljica projekta iz Udruge DOBRA, kazala je da se, zahvaljujući građanima i Crvenom križu, prikupilo više od 70 paketa.

– Cilj ove akcije je bilo prikupljanje higijenskih potrepština i prehrambenih proizvoda za korisnike programa Pomoć u kući i socijalno ugrožene žitelje u dolini Neretve. Možemo se pohvaliti da se skupilo preko sedamdeset paketa. Ti paketi su podjeljeni na području općina Kula Norinska, Pojezerje i Zažablje te, budući da se skupilo više paketa nego što je planirano, i po ostalim mjestima doline Neretve. Želimo se zahvaliti svima koji su na bilo koji način pomogli uspješnost ove akcije – kazala je Pavlović.

Pakete su bakama, djedovima i nemoćnim osobama dostavljali volonteri i gerontodomaćice Udruge DOBRA, a u pakiranju su, uz volontere udruge, pomogli i učenici Gimnazije Metković i Srednje škole Metković.

Marija Jeramaz

PRIPREMNE UTAKMICE

Nova pobjeda Neretve u Pločama

Objavljeno prije

Autor

Nogometaši Neretve ostvarili su u srijedu u Pločama novu pobjedu u prijateljskom susretu s nogometašima Jadrana LP.

Pobijedili su s 4:1 golovima (u drugom dijelu) Sršena, Crnčevića, JuričićaMarića, dok je za Pločane jedini i izjednačujući gol za 1:1 postigao spretni Rajič.

Trener Goran Galov bio je posve zadovoljan izvedbom svojih nogometaša koje do početka prvenstva čeka još nekoliko ogleda.

U tim susretima svoju priliku dobit će i povratnik u redove Neretve Marin Vranjić koji je u posljednje vrijeme branio boje Viteza i Čapljine.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px
HUMANITARNA AKCIJA – OBITELJ VUKŠA

Najčitanije