Ostanimo u kontaktu
MALIŠIĆ Full Banner 1200px

UDRUGA OSOBA S INVALIDITETOM 'PRIJATELJ'

Humanitarna prodaja lampiona i cvijeća

Objavljeno prije

Prodaja lampiona (6)

Udruga osoba s invaliditetom Prijatelj i ove godine organizira humanitarnu prodaju lampiona i cvijeća povodom blagdana Svih svetih i Dušnog dana.

Prijateljima u prodaji pomažu volonteri iz Srednje škole Metković i Osnovne škole Stjepana Radića, a njihovi štandovi od subote se nalaze na Gradskom groblju sv. Ivana Nepomuka, pored Malog milječnog, Platana, Gradskog parka, kružnok toka i kraj suvenirnice Udruge Prijatelj.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Prihod od prodaje namjenjen je članovima Udruge Prijatelj. Štandovi će do srijede raditi u vremenu od 8 do 17 sati, dok će u četvtrak štandovi u gradu biti postavljeni do 12 sati, a pored groblja do 17 sati.

ZA OSOBNE POTREBE

17-godišnji mladić uzgajao indijsku konoplju

Objavljeno prije

Policijski službenici Policijske postaje Ploče su jučer, 13. srpnja, u poslijepodnevnim satima, držeći prismotru na brdu iznad mjesta Peračko Blato u Pločama, u zalijevanju manjeg nasada indijske konoplje zatekli 17-godišnjeg mladića.

Biljke su, svaka za sebe, bile posađene u kantama sa zemljom koje su se nalazile na djelomično kultiviranom zemljištu.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je maloljetnik indijsku konoplju uzgajao za osobne potrebe, ali i za dalju prodaju zbog čega je kazneno prijavljen za kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i promet drogama.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Slatki blagdani Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije