Ostanimo u kontaktu

MATEJU I MARIJU OD SRCA

Humanitarna malonogometna utakmica ‘LIJEVA strana protiv DESNE’

Objavljeno prije

HUMANITARNA-UTAKMICA-LIJEVA-protiv-DESNE

Humanitarna malonogometna utakmica LIJEVA strana protiv DESNE odigrat će se u Sportskoj dvorani u Metković, u ponedjeljak, 21. prosinca u 16:30 sati. Pozivate se svi da po tko zna koji put pokažite da Metković ima veliko srce i da može i u međusobnoj borbi lijeve obale protiv desne izboriti pobjedu za život.

Cijena ulaznice je 20 kuna, a ukopan prihod ide našim prijateljima Mateju Musulinu i Mariju Skočibušiću, koji se bore s najtežim oblikom bolesti. Ipak smo mi Metkovci ljudi velikog srca zbog toga ne zaboravite biti u Sportskoj dvorani u ponedjeljak u 16:30 sati!

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama14 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije