Ostanimo u kontaktu
JURA SHOP – AKCIJA Vikend

DPH METKOVIĆ

Humanitarna akcija ”Obnovimo dom obitelji Vukša” traje još dva dana!

Objavljeno prije

Humanitarna akcija ”Obnovimo dom obitelji Vukša” koji provodi Društvo prijatelja Hajduka Metković traje još dva dana, do srijede 24. ožujka.

Prikupljena novčana sredstva biti će uplaćena za sanaciju i opremanje stana koji je potpuno uništen u požaru u kojem je njihov prijatelj i član Ante, nažalost, izgubio život. Ovom prilikom članovi DPH Metković pozivaju  sve koji su u mogućnosti da se odazovu i svojim prilogom pomognu u obnovi doma obitelji Vukša. #humanitarnaDPH 🤍

Donosimo podatke za uplatu u Zagrebačkoj banci na ime DPH Metković, a koji su vidljivi i na grafici ispod ovog teksta gdje stoji i barcode za automatsko popunjavanje uplatnice.

Ime: DPH Metković
IBAN: HR2923600001300149242
SWIFT: ZABAHR2X

DPH Metković, Obnovimo dom obitelji Vukša

STOŽER CIVILNE ZAŠTITE DNŽ

U posljednja 24 sata zabilježeno je pet novih slučajeva zaraze koronavirusom

Objavljeno prije

U Dubrovačko-neretvanskoj županiji u posljednja 24 sata zabilježeno je pet novih slučajeva zaraze koronavirusom (dva utvrđena brzim antigenskim testom). Radi se o četiri osobe iz Dubrovnika te jednoj iz Stona.

Ukupno je zaražena jedna muška i četiri osobe ženskog spola, a četiri ih ima utvrđenu epidemiološku vezu.

Preminula je jedna muška osoba iz Župe dubrovačke (rođ. 1931.g.).

Prvu dozu cjepiva primilo je 14 415 žitelja Dubrovačko-neretvanske županije.

Izliječeno je 56 osoba: 13 iz Orebića, 11 iz Metkovića, devet iz Dubrovnika, pet iz Korčule, četiri iz Opuzena i Ploča, dvije iz Konavala, Kule Norinske i Vele Luke te jednoj iz Blata, Dubrovačkog primorja i Slivnog te jednoj osobi koja nema prebivalište na području naše županije.

U posljednja 24 sata obrađeno je 66 uzoraka, a od početka pandemije analizirano je ukupno 58 088 uzoraka.

U OB Dubrovnik hospitalizirano je 68 osoba pozitivnih na koronavirus. Sedam pacijenata zahtijeva intenzivnu skrb, od čega su četiri na invazivnoj, dva na neinvazivnoj ventilaciji te jedan na kisiku.

U samoizolaciji su 1194 osobe, a u posljednja 24 sata zabilježeno je šest kršenja mjere samoizolacije (pet na granici). Od početka pandemije zabilježeno je ukupno 625 kršenja mjere samoizolacije.
Stožer CZ DNŽ i dalje apelira na građane da se drže svih propisanih mjera od strane Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Stožera civilne zaštite RH.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Mrvice 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px
HUMANITARNA AKCIJA – OBITELJ VUKŠA

Najčitanije