Ostanimo u kontaktu

POMOĆ NAJUGROŽENIJIMA

Humanitarna akcija članova SDP-a i HSU-a Metković povodom najvećeg kršćanskog blagdana Uskrsa

Objavljeno prije

Humanitarna akcija članova SDP-a i HSU-a Metković

U Velikom tjednu koji završava najvećim kršćanskim blagdanom Uskrsom članovi gradskih organizacija SDP-a i HSU-a Metković prikupljali su sredstva za socijalno ugrožene obitelji, za obitelji koje nisu u mogućnosti dostojanstveno proslaviti uskršnje blagdane.

U dogovoru sa ravnateljem Centra za socijalnu skrb Metković gospodinom Vatroslavom Vugdelijom ispostavljene su vrećice s potrepštinama kojima potrebiti mogu popuniti blagdanski stol, a Centar će ih dostaviti obiteljima koje su najugroženije. Prikupljene blagdanske pakete ispred SDP-a i HSU-a Metković predali su Zdravka Barišić, Marino Jerković, Rade Nikoletić, Siniša Bebić, Jozo Volarević, Nikola Šutalo i Krešimir Kuran.

Jedan dio prikupljenih sredstava i potrepština članovi SDP-a i HSU-a Metković će sami dostaviti socijalno ugroženim obiteljima. Gradske organizacija SDP-a i HSU-a Metković ovim putem se zahvaljuju svim članovima koji su sudjelovali svojim prilozima u ovoj humanitarnoj akciji.

Humanitarna akcija članova SDP-a i HSU-a Metković

Humanitarnim akcijama tu nije kraj, ističu metkovski socijaldemokrati te pozivaju sve sugrađane da se pridruže Forumu žena SDP Metković u obilježavanju akcije “Omiljeni cvijet Ane Rukavine ” koju će poduprijeti gradske organizacije SDP-a i HSU-a Metković. Akcija će se obilježiti kod malog mliječnog u subotu 9. travnja 2016. godine od 9 – 12 sati gdje će se dijeliti tulipani i prikupljati donacije, a sva prikupljena sredstva se uplaćuju u fondaciju Ane Rukavine. “Omiljeni cvijet Ane Rukavine“ humanitarna je akcija Zaklade Ana Rukavina i Socijaldemokratskog foruma Žena SDP-a Hrvatske. Akcijom se prikupljaju sredstva za rad Zaklade.

Svim stanovnicima Grada Metkovića sretan Uskrs i uskršnje blagdane žele SDP i HSU Metković.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl4 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px
HUMANITARNA AKCIJA – OBITELJ VUKŠA

Najčitanije