ONK METKOVIĆ POČINJE S PRIPREMAMA

HŠK Zrinjski Mostar na ‘Štruvinom’ 18. siječnja!

Objavljeno 9. siječnja 2018. u kategorijama: News, Nogomet, Sport.

ONK Metković, cover

Županijski prvoligaš ONK Metković započet će s pripremama u subotu, 13. siječnja.

Nikad raniji početak priprema rezultat je potrebe da aktualna igračka garnitura toga kluba, makar u smislu tjelesne pripremljenosti, dočeka prvi ovogodišnji loptački sraz s premijer ligašem Bosne i Hercegovine, Zrinjskim iz Mostara, 18. siječnja.

Tada će se nakon višegodišnjih nastojanja ostvariti ideja klupskog tajnika Marina Jelčića i nekadašnjeg igrača Neretve Maria Ivankovića, danas pomoćnika Blaža Sliškovića, trenera Zrinjskog.

Mostarci će na desnu obalu Neretve skoknuti s priprema u Međugorju, a na lijepo uređenom igralištu ONK Metkovića očekuje se prepuno gledalište.

Metkovci će do početka županijskog ligaškog natjecanja odmjeriti snage i s momčadima Jadran Tučepi, Neum te s Neretvancem, a možda uskoči i još koja provjera snage momčadi trenera Joze Veraje.

I sam radini tajnik kluba Marin Jelčić drži da će pripreme biti uspješne.

– Prvenstvo počinje 4. ožujka pa imamo dosta vremena za pripremu momčadi. Znam da je glavno pitanje hoće li biti pojačanja i tko odlazi. Mogu reći da iz kluba neće otići niti jedan igrač i da ćemo dobiti dva napadača, jednog iskusnog i jednog mlađeg, ali kvalitetnog. U svakom nastavku prvenstva naš klub igra daleko bolje nego u jesenskom dijelu. Brojni naši igrači sudjeluju u Maratonu lađa tijekom ljeta, ostali moraju raditi izvan Metkovića. Stoga su nam i prošle jeseni startni rezultati bili nešto skromniji. U proljeće ćemo biti pravi, u to ne sumnjam – zaključio je Jelčić.

Pero Jakić

Autoškola Narona, Upis – 640px
Autoškola Narona – 640px

Komentari