Ostanimo u kontaktu

OBNOVIMO DOM OBITELJI VUKŠA

Hrvoje Vejić darovao dres za humanitarnu aukciju koju provodi DRH Metković

Objavljeno prije

Članovi Društva prijatelja Hajduka Metković sa prijateljima Hajduka, članovima DVD-a Metković Tomislavom Bebićem i Nikom Bulumom, skočili su do Splita po Hajdukov dres bivšeg Hajdukovog igrača i kapetana Hrvoja Vejića za humanitarnu aukciju ‘Obnovimo dom obitelji Vukša

Bivši hrvatski reprezentativac tako se pridružio humanitarnoj aukciji Obnovimo dom obitelji Vukša darovavši svoj dres sa utakmice europske lige Hajduk-Anderlecht, u kojoj je Hajduk slavi rezultatom 1:0.

Dodajmo svemu još jedan zanimljiv podatak, Hrvoje Vejić je zadnji kapetan Hajduka koji je podigao trofej prvaka Hrvatske te postigao gol u zadnjoj utakmici protiv Varteksa.

DOLINA NERETVE I DALJE U POVOLJNOM TRENDU

U županiji danas zabilježena 72 nova slučaja zaraze koronavirusom

Objavljeno prije

U Dubrovačko-neretvanskoj županiji u posljednja 24 sata zabilježena su 72 nova slučaja zaraze koronavirusom (24 utvrđeno brzim antigenskim testom). Radi se o 27 osoba iz Dubrovnika, 19 osoba iz Konavala, 16 iz Župe dubrovačke, četiri iz Dubrovačkog Primorja, po dvije osobe iz Orebića i Stona te po jedna osoba iz Korčule i Slivnog.

Ukupno je zaraženo 38 muških i 34 ženske osobe, a 47 osoba ima utvrđenu epidemiološku vezu.

Izliječene su 43 osobe: 19 iz Dubrovnika, 11 iz Konavala, po četiri osobe iz Orebića i Župe dubrovačke, tri osobe iz Ploča te dvije osobe iz Blata.

U posljednja 24 sata obrađeno je 370 uzoraka, a od početka pandemije analizirano je ukupno 45 223 uzoraka.

U Dubrovačko-neretvanskoj županiji, na području od Stona do Konavala, trenutno je 629 aktivnih slučajeva zaraze koronavirusom (Dubrovnik 251, Konavle 212, Župa dubrovačka 91, Dubrovačko primorje 15 i Ston 8).

U OB Dubrovnik hospitalizirano je 50 osoba pozitivnih na koronavirus. Šest pacijenata zahtijeva intenzivnu skrb, od kojih su četiri na invazivnoj ventilaciji, a dva na neinvazivnoj ventilaciji.

U samoizolaciji je 1427 osoba, a u posljednja 24 sata zabilježena su tri kršenja mjere samoizolacije (sve na granici). Od početka pandemije zabilježeno je 408 kršenja mjere samoizolacije.

Stožer CZ DNŽ i dalje apelira na građane da se drže svih propisanih mjera od strane Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Stožera civilne zaštite RH.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl4 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px
HUMANITARNA AKCIJA – OBITELJ VUKŠA

Najčitanije