Ostanimo u kontaktu

HVALEVRIJEDNA AKCIJA STUDENATA

Hrvatski studentski zbor pokrenuo akciju izrade vizira za zaštitu medicinskog osoblja

Objavljeno prije

Hrvatski studentski zbor pokrenuo je akciju izrade vizira za zaštitu medicinskog osoblja, a njihov kolega s FESB-a Slaven Damjanović je uspješno napravio nekoliko primjeraka koji su već dostavljeni u KBC Split.

Trenutno su u potrazi za ljudima dobre volje koji bi im, neovisno o svojoj lokaciji, pomogli pri izradi maski za svoje obližnje bolnice. Potrebni su im 3D printeri koji bi izrađivali okvire vizira, na koje se postavlja plastična savitljiva folija koja štiti lice. Za sada imaju nekoliko pojedinaca na području Dubrovnika, Splita i Osijeka koji već danas počinju sa izradom novog seta vizira.

Također apeliraju ukoliko poznajete nekog pojedinca ili tvrtku koje bi im pomogle u ovoj hvalevrijednoj inicijativi, mole Vas da svi dijelite ovu informaciju kako bi što prije osigurali ovu prijeko potrbu zaštitu za one koji svoje zdravlje riskiraju zbog našeg.

Također rade i na nabavi elastičnih traka te samih folija koje su sastavi dio vizira, tako da im ni tu pomoć nije na odmet.

Studentski zbor Sveučilišta u Dubrovniku će se pobrinuti da osigura dovoljan broj vizira za Opću bolnicu Dubrovnik.

METKOVSKO LJETO 2020.

Brojna publika uživala u klapskim klasicima i hrvatskim hitovima klape Iskon

Objavljeno prije

U sklopu programa Metkovskog ljeta 2020 na ljetnoj pozornici GKS-a Metkovič koncert je održala klapa Iskon.

Brojna metkovska publika uživala je u klapskim klasicima te obradama niza hrvatskih hitova kojim se se večeras predstavili momci iz klape Iskon.

Podsjetimo, jedna od najpoznatijih hrvatskih klapa osnovana je 2000. godine u Splitu, a ostvarila je više od tisuću nastupe diljem Hrvatske i suradnju s najistaknutijim glazbenicima na hrvatskoj glazbenoj sceni.

Nastavi čitati
NEXTBIKE 300x250px
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije