Ostanimo u kontaktu

INCIDENT NA GRANIČNOM PRIJELAZU GABELA POLJE

Hrvatski policajac prijetio šamarom putniku iz Hercegovine

Objavljeno prije

Hercegovački portal danas na svojim stranicama prenosi iskustvo s graničnog prijelaza Gabela Polje jednog od svojih urednika. Članak prenosimo u cijelosti:

Jutros oko 10h jedan od urednika našeg portala zaputio se do Metkovića.

Tek na granici je primjetio da je ponio sa sobom nevažeći dokument tj. osobnu iskaznicu Bosne i Hercegovine. Policajci su ga primili nakon čekanja od sat vremena na granici u koloni i rekli mu da se okrene i vrati nazad, i prilikom vraćanja dokumenata došlo je do svađe s graničnim policajcem Republike Hrvatske koji je pritom izvrijeđao našeg urednika i prijetio mu ”pleskom”.

Odmah smo nazvali Postaju granične policije Metković koji nam nisu mogli dati više detalja o policajcu i rekli su nam da se obratimo na mail službenim putem.

Molimo nadležne i odgovorne institucije, u ovom slučaju Postaju granične policije Metković da što prije provjeri i ispita okolnosti i detalje ovog slučaja i ovog ako ga možemo nazvati policajca, jer uvjereni smo da službena osoba sa dugim radnim stažom nikako ne bi ni u kojem slučaju smjela vrijeđati putnike i prijetiti im udarcima.

Ako je potrebno i kamere pregledati pa se sa njih može utvrditi istinitost ovog događaja.

Mi ćemo se sa svoje strane potruditi da ovaj incident ne prođe nezapaženo i da se ovakvo ponašanje i prijetnje od strane graničnog policajca više nikome nikada ne ponove.

Izvor: Hercegovački portal

CUO PETAR LEVANTIN

Školska generacija 78/79. obilježila 40-tu obljetnicu mature

Objavljeno prije

Školska generacija 78/79,, generacija koja je prva završila u CUO ‘Petar Levantin’, u subotu, 13. srpnja u Metkoviću je obilježila 40-tu obljetnicu mature.

Misu za sve umrle ove generacije u crkvi Franje Asiškog na Kladi predvodio je don Miroslav Rubić, a nakon mise proslava obljetnice je nastavljena u Restoranu Adria.

Ovom prilikom čestitamo im 40-tu obljetnicu mature!

Školska generacija 78/79. obilježila 40-tu obljetnicu mature

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama9 300×250

Najčitanije