Ostanimo u kontaktu
DIŠPET

ORŠULIĆ: HDZ JE U METKOVIĆU RAZMONTIRAO MOST

HDZ sa 44,33 posto pobjedio u Metkoviću, MOST osvojio 35,97 posto

Objavljeno prije

Pobjeda Domoljubne koalicije nad MOST-om večeras je izazvala veliko oduševljenje u izbornom stožeru HDZ-a. MOST, kao političko iznenađenje u čitavoj Hrvatskoj izgubio je u gradu Metkoviću iz koje je potekla ideja stvaranja nezavisnih lista.

– Ovo je samo početak, jer slijede lokalni izbori. Mi smo pobjednici i čestitam svim članovima, koalicijskim partnerima, aktivistima, simpatizerima i svim stanovnicima Metkovića koji su doprinijeli ovom velikom uspjehu. Radili smo dosta i rezultat je urodio plodom. Ovo je velika pobjeda HDZ-a i Domoljubne koalicije, na koju smo dugo čekali. Napokon se Metković vraća izvornim načelima demokršćanstva i domoljublja!, – izjavio je zadovoljno Nikola Oršulić predsjednik GO HDZ-a Metković.

Domoljubna koalicija u Metkoviću osvojila je 3938 glasova (44,33%), MOST NL je osvojio 3195 glasova (35,97%), dok je koalicija Hrvatska raste osvojila 1270 (14,30%) glasova birača. (Izvor DIP)

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije