Ostanimo u kontaktu
MALIŠIĆ Full Banner 1200px

TRADICIJA DUGA POLA STOLJEĆA

Gradska ljekarna Čapljina gotovo 50 godina na usluzi žiteljima grada i okolice

[ SPONZORIRANA OBJAVA ]

Objavljeno prije

Duga tradicija poslovanja ove ljekarne datira još od 1972. godine i to bez prekida.

Čak i u vremenu ratnog vihora ova ljekarna je bila na usluzi građanima i pružala pomoć potrebitima bez ikakvih naknada pa tako i ovo doba pandemije koronavirusa Gradska ljekarna Čapljina djeluje neprekidno i služi svima.

Gradska ljekarna Čapljina ulaže i u svoju infrastrukturu a posebno u kvalitetu usluge s ciljem praćenja najnovijih standarda.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Ova ljekarna u svojoj povijesti ima dva otvorena depoa. Gradska ljekarna Čapljina jedina je ljekarna koja radi galenske proizvode, odnosno ljekarna koja po recepturi pravi lijekove.

Tako u bogatom asortimanu Gradske ljekarne Čapljina možete pronaći jednodozne praške, galenske pripravke, vlastite kreme za lice, kreme za njegu kožu i još dosta proizvoda koji se rade po tradicionalnoj vlastitoj recepturi.

Gradska ljekarna Čapljina je uvijek tu na prepoznatljivom mjestu u ulici Ante Starčevića u Čapljini, spremna za suradnju sa svojim korisnicima i gradskim službama iz područja medicine.

Gradska ljekarna Čapljina otvorena je:

– od ponedjeljka do petka od 07:30 sati do 20:00 sati,
– subotom od 07:30 sati do 18:00 sati,
– nedjeljom od 07:30 sati do 12:00 sati.

Za sve one koji trebaju dodatne informacije ili uslugu iz Gradske ljekarne Čapljina, nazovite broj telefona: +387 36 806 001.

Nastavi čitati

KULA NORINSKA

Izvrsno napreduju radovi na izgradnji Centra za obuku operativnih snaga civilne zaštite

Objavljeno prije

U sklopu radnog posjeta općini Kula Norinska župan Nikola Dobroslavić i zamjenik župana Joško Cebalo sa suradnicima obišli su gradilište Centra za obuku operativnih snaga civilne zaštite.

Riječ je o projektu vrijednom nešto više od sedam milijuna kuna koji je financiran sredstvima Europske unije u iznosu od 85 posto, dok ostatak financira Dubrovačko-neretvanska županija.

Projekt FIRESPILL, u sklopu kojeg se realizira izgradnja ovog centra, okuplja 14 partnera iz Italije i Hrvatske s ciljem povećanja kapaciteta žurnih službi u svrhu učinkovitijeg rješavanja prirodnih katastrofa i katastrofa uzrokovanih ljudskim djelovanjem.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

U obilasku gradilišta Centra za obuku operativnih snaga civilne zaštite županu Dobroslaviću i suradnicima pridružio se i županijski vatrogasni zapovjednik Stjepan Simović.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Slatki blagdani Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije