Ostanimo u kontaktu

STROGA MJERA SOCIJALNOG DISTANCIRANJA

Gradska knjižnica Metković započela s radom uz pridržavanje svih protuepidemioloških mjera

Objavljeno prije

Gradska knjižnica Metković od 27. travnja 2020. započinje s radom s korisnicima uz pridržavanje svih protuepidemioloških mjera i strogih mjera socijalnog distanciranja.

Poslovanje s korisnicima uključuje rad u prostoru knjižnice odnosno povrat i posudbu građe bez korištenja čitaonice i igraonice. Kako u knjižnici istovremeno može boraviti dvoje korisnika te kako bi usluga bila brža i sigurnija savjetujemo da željenu građu pronađete, a dostupnost iste (posebno lektire) provjerite u katalogu https://library.foi.hr/lib/48 knjižnice ili na stranicama www.metkovic.hr, na kojoj se s desne strane nalazi katalog. Građu možete i rezervirati  putem telefona 020 681 715.

Zakasnina se za razdoblje dok je knjižnica bila zatvorena te do 15 svibnja neće naplaćivati.

Knjižnica će raditi prema ljetnom radnom vremenu:

ponedjeljkom  i srijedom: od 12 do 20, a utorkom, četvrtkom i petkom od 7.30 do 15.30 sati.

DUBROVAČKO-NERETVANSKA ŽUPANIJA

Niti danas nema novih slučajeva zaraze koronavirusom

Objavljeno prije

U Dubrovačko-neretvanskoj županiji niti danas nema novih slučajeva zaraze koronavirusom. Svi jučer uzeti uzorci su negativni.

U dubrovačkoj Općoj bolnici broj hospitaliziranih pacijenata pozitivnih na COVID i dalje se nije mijenjao, te su na Zaraznom odjelu smještene 2 osobe.

U samoizolaciji je i dalje ukupno 5 osoba, a u posljednja 24 sata nije utvrđeno kršenje mjere samoizolacije. Od početka pandemije utvrđeno je ukupno 36 slučaja kršenja samoizolacije.

Stožer CZ DNŽ i dalje apelira na građane da se drže svih propisanih mjera od strane Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Stožera civilne zaštite RH.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije