Ostanimo u kontaktu

PROSINAČKE SVEČANOSTI

Gradska glazba Metković održala tradicionalni božićno – novogodišnji koncert

Objavljeno prije

Foto: Dalibor Čutura / Metković NEWS

Gradska glazba Metković sinoć je u Gradskom kulurnom središtu održala svoj tradicionalni božićno – novogodišnji koncert. Posjetitelji su mogli čuti obrade najpoznatijih božičnih pjesama, a tu su se našle i Straussova Annen polka, Shostakovichev Second waltz te nezaobilazni Radetzky marš. Također, dio večeri posvećen je kompozicijama glazbene legende, Olivera Dragojevića.

Glazbom je dirigirao kapelnik Damir Karačić, a gosti glazbenici bili su Katarina Vidović na bas klarinetu i Brigita Rakić na alt saksofonu. Gost večeri bila je Klapa sv. Nikola pod ravnanjem Maje Jerković.

Program je vodila Romana Gabrić.

ZAGREBAČKI VELESAJAM

Tvrtka Poljopromet sudjelovala na ‘CroAGRO’ međunarodnom sajmu poljoprivrede, poljoopreme i mehanizacije

Objavljeno prije

Na Zagrebačkom velesajmu početkom prosinca održao se CroAGRO, međunarodni sajam poljoprivrede, poljoopreme i mehanizacije na kojem se predstavila tvrtka Poljopromet.

Pod geslom Poljoprivreda se vraća u Zagreb! u paviljonima Zagrebačkog velesajma zavladali su moćni strojevi najsuvremenije poljoprivredne mehanizacije i opreme, kao i mnoštvo izlagača koji su poljoprivrednicima, ali i onima koji će to tek postati, ponudili sve što im je potrebno u poljoprivrednoj proizvodnji. Možemo reći da je ovo povratak poljoprivrednog sajmovanja u naš glavni grad, kojim organizatori Zagrebački velesajam i Gospodarski list žele postaviti najviše standarde i učiniti da ova manifestacija bude najznačajniji poljoprivredni događaj u Republici Hrvatskoj.

Na manifestaciji je sudjelovala i tvrtka Poljopromet d.o.o, iz doline Neretve, jedna od vodećih firmi u Dalmaciji u nabavi mehanizacije, zaštitnih sredstava i repromaterijala za poljoprivredu. Tvrtka se predstavila prvenstveno sa brendovima koje zastupa za cijelo tržište Republike Hrvatske. Neki od tih brendova u području mehanizacije su traktori Ferrari, atomizeri i prskalice IDEAL te freze i malčeri Sicma. Također su bila izložena mineralna gnojiva Yara te organsko i organo-mineralna gnojiva proizvođača Scam.

Sajam se održao u razdoblju mirovanja poljoprivrednih aktivnosti, u zatvorenim paviljonima Zagrebačkog velesajma i po međunarodnim standardima, što je u konačnici rezultiralo velikim brojem posjetitelja i medija koji su bili zadovoljni ponudama izlagača, a i tvrtke koje su pronašle priliku da sklapanje novih poslovnih aranžmana.

Nastavi čitati
BP OKTAN 300×250

Najčitanije