Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px
TASLAK 1200xXXX

GRADSKE SVEČANOSTI

Gradska glazba i lađari Veterani 4.GBR, Crnog puta i Jerkovca obilježili Dan državnosti RH

Objavljeno prije

Gradska glazba - Dan državnosti RH

Lađari Veterana 4. gardijske brigade, Crnog puta i Jerkovca jutros su Dan državnosti Republike Hrvatske obilježili veslanjem u trima neretvanskim lađama sa zastavama 4. gardijske brigade, 116. brigade HV i zastavom RH. Uz njih je kod Spomenika poginulim braniteljimana na rivi Gradska glazba Metković odsvirala nekoliko koračnica dok su lađari veslali pokraj njih, a na Lučkom mostu bila izvješena velika hrvatska zastava sa sloganom 4. gardijske brigade ”IN HOC SIGNO VINCES”.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Također, jutros je Gradska glazba Metković sa ”budnicom” prodefilirala ulicama našega grada nakon čega je na Trgu kralja Tomislava upriličila kraći koncert. Donosimo video i foto-galeriju….

GALA HOME 740px

ZA OSOBNE POTREBE

17-godišnji mladić uzgajao indijsku konoplju

Objavljeno prije

Policijski službenici Policijske postaje Ploče su jučer, 13. srpnja, u poslijepodnevnim satima, držeći prismotru na brdu iznad mjesta Peračko Blato u Pločama, u zalijevanju manjeg nasada indijske konoplje zatekli 17-godišnjeg mladića.

Biljke su, svaka za sebe, bile posađene u kantama sa zemljom koje su se nalazile na djelomično kultiviranom zemljištu.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je maloljetnik indijsku konoplju uzgajao za osobne potrebe, ali i za dalju prodaju zbog čega je kazneno prijavljen za kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i promet drogama.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska

GALA HOME 740px
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Sirnica Uskrs 300×250
DNŽ Dodatno 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije