Ostanimo u kontaktu
MALIŠIĆ Full Banner 1200px

ČUDNA REAKCIJA PUBLIKE

Gradonačelniku Metkovića poslije nastupa u ‘Piramidi’ razbili automobil

Objavljeno prije

Petrovu razbijeno auto

Poslije sinošnjeg nastupa na Piramidi gradonačelnik Grada Metkovića Božo Petrov neugodno se iznenadio našavši razbijeno prednje lijevo staklo svog automobila na parkiralištu zagrebačkog Prisavlja. Koji su razlozi ovog vandaskog čina ne želimo nagađati. Mišljenje zamjenika gradonačelnika Nikole Grmoje izneseno na facebook stranici prenosimo u cijelosti:

– Nakon pobjede u sinoćnoj Piramidi Boži je na osvjetljenom parkingu na Prisavlju na Renault Cliu razbijeno staklo na prednjim vratima sa vozačeve strane. Oko malog Clija bila su parkirana uglavnom puno luksuzniji automobili, a da incident bude znakovitiji počinitelj nije uzeo ništa iz auta iako je u njemu bilo nekoliko vrijednih stvari pout tableta na suvozačevu sjedalu. Je li to neka poruka i tko je šalje? Koga je zasvrbio Božinin nastup u Piramidi ? Jednu od naše dvije naveće partije ili ove koji se predstavljaju da su Treći put, a zapravo su treća stramputica – pita se Grmoja.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Bez želje za prejudiciranjem ovaj vandalski čin je za svaku osudu i nadajmo se brzoj intervenciji policije, kako bi počinitelj bio brzo pronađen i adekvatno kažnjen, tako će nam svima biti jasnije da li se radi o političkoj poruci, delikventskom ispadu ili možda nečemu sasvim trećem.

ISTRAGA POKAZALA

Tvrtka iz Trebinja uvoznik 220 kg heroina zaplijenjenog u Pločama

Angažirala je hrvatskog špeditera za prijevoz kontejnera s drogom koja je trebala doputovati do krajnjeg odredišta u Belgiji, ali je izvađena u Hrvatskoj.

Objavljeno prije

Tvrtka iz Trebinja bila je uvoznik 220 kilograma heroina koji je stigao u kontejneru iz Turske.

Angažirala je hrvatskog špeditera za prijevoz kontejnera s drogom koja je trebala doputovati do krajnjeg odredišta u Belgiji, ali je izvađena u Hrvatskoj, nakon čega su kocke s olovom zavarene, a samo je jedna pošiljka s heroinom stigla do odredišta.

Piljenjem kontejnera i vađenjem droge policijski posao hrvatske policije nije bio završen. U suradnji s policijama drugih država, kamion koji je prevozio olovne kocke imao je diskretnu pratnju tijekom cijelog puta do Belgije kako bi zaštitili vozača koji je dovezao olovo, ali bez heroina na odredište.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Heroin je u pločanskoj luci zaplijenjen 11. listopada prošle godine, a kontejner s olovnim kockama, koje su bile ponovno zatvorene, nastavio je put za Belgiju.

Kad je riječ o zapljeni 62 kilograma kokaina skrivenog u 54 paketića na brodu koji je prevozio ugljen iz jedne kolumbijske luke, “roba” je bila smještena na 16 metara ispod morske površine pa je postojala opasnost da se kokain, koji je kao i heroin bio namijenjen zapadnoeuropskom tržištu, odvoji od broda.

Kako doznaje Jutarnji list, skladište s drogom držali su jaki magneti, a nije bio zavaren kako to obično krijumčari rade.

To je već treća takva velika zapljena droge u pločanskoj luci.

Antonio Gerovac, pomoćnik glavnog ravnatelja policije, rekao je da je pločanska luka samo jedna od luka kojom kokain iz Južne Amerike stiže u Europu i da se u drugim europskim lukama bilježe puno veće zapljene droge. S ciljem ostvarenja i promicanja zajedničkih interesa u borbi protiv nezakonite trgovine narkoticima, jučer je u Ravnateljstvu policije potpisan Memorandum o suglasnosti između Ministarstva unutarnjih poslova Republike Hrvatske, Ravnateljstva policije i Agencije Sjedinjenih Američkih država za borbu protiv narkotika.

Pomoćnik glavnog ravnatelja policije i načelnik Uprave kriminalističke policije u Ravnateljstvu policije Antonio Gerovac te ataše regionalnog Ureda DEA-e u Hrvatskoj Kevin Fejeran, potpisnici su Memoranduma koji je dokaz jačanja hrvatsko-američke suradnje u borbi protiv nezakonite trgovine drogama i ostalih oblika transnacionalnih kaznenih djela.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Slatki blagdani Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije